Младежи биха мъж с психични проблеми в село Бързия

0
За това сигнализира майката на пострадалия
За това сигнализира майката на пострадалия Видео: NOVA

За това сигнализира майката на пострадалия

Инцидент с психично неуравновесен мъж в центъра на монтанското село Бързия е привлякъл общественото внимание. Нападението е заснето от самите извършители, които са публикували видеото с насмешка, а от кадрите се чува смях.

Ангелина Русинова, майка на потърпевшия, разказва за случилото се: „В неделя през нощта го бяха били без причина”, споделя пред NOVA тя. Според нея, синът ѝ не се е прибрал у дома и е прекарал нощта в изоставена къща. Едва на следващия ден тя е научила за нападението чрез видеоклип, разпространен в интернет.

Той не ми беше казал за случилото се, защото здравословното му състояние не му позволява да разбира и да разказва”, казва Ангелина Русинова.

Русинова също споделя, че познава нападателите – младежи от село Бързия. Един от тях е само на 17 години. Подобни инциденти с нейния син не са рядкост, като младежите системно го закачали и тормозели.

Момчето ми вече шест години е в това състояние, но няма документирана диагноза, тъй като не мога да го накарам да посети лекар”, допълва тя.

Според Русинова, синът ѝ не е агресивен и няма поведение, което би могло да провокира насилие. Жалба за случилото се е подадена в полицията още на следващия ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари