Младеж уби три деца, фенове на Тейлър Суифт

0
Трагедия в Саутпорт: Кървава атака помрачи детски танцов клас
Трагедия в Саутпорт: Кървава атака помрачи детски танцов клас Снимка: Тейлър Суифт / Facebook

Трагедия в Саутпорт: Кървава атака помрачи детски танцов клас

В английския град Саутпорт се разигра ужасяваща трагедия, която потресе не само местната общност, но и целия свят. Три деца загубиха живота си, а още седем души бяха ранени при брутално нападение с нож в детски танцов клас. Първите две жертви са на 6 и 7 години, а третата е 9-годишно момиченце.

Според информация от британската полиция, нападението е извършено от 17-годишен младеж, чиито мотиви все още остават неясни. Властите бързо реагираха на ситуацията, като арестуваха заподозрения на място. Въпреки бързата намеса на спешните служби, за съжаление, три деца не успяха да оцелеят след жестоката атака.

Инцидентът се случи в танцов клас, който е бил посветен на американската попзвезда Тейлър Суифт. Това добави допълнителен емоционален заряд на трагедията, тъй като децата са били там, за да се забавляват и да празнуват музиката на своя идол.

Реакцията на Тейлър Суифт не закъсня. Певицата сподели емоционално послание в социалните мрежи, изразявайки своя шок и скръб: "Ужасът от нападението в Саутпорт ме залива непрекъснато и съм напълно шокирана. Напълно съм изгубила представа как да изразя съчувствието си към тези семейства." Нейните думи отразяват чувствата на милиони хора по целия свят, потресени от тази безсмислена проява на насилие.​

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Мухахаха
    И на Мухахаха ми се правят вече гнусните ДеБил-ПеПерастки отпадъци в опит да прикрият гнусния си бандеронацистки характер!
  • 1
    9
    Мухахаха
    И на "Хуйло" в коментар 8 вече ми се правят русофилистичните отпадъци в опит да прикрият гнусния си русофилистичен характер!
  • 2
    8
    Путин Хуйло
    С никнейм Българин,въпреки че съм анално-олабен третополов бесарабски циганин хомосексуалист,исках да кажа следното: Я кажи, колко българи(а и руснаци) има да живеят на Запад, и колко българи има отишли да живеят в УСрайна Вероятно всички избрали Запада, са заминали заради това,че няма къде другаде да мият кенефите,но пак по добре да миеш кенефи на Запад,отколкото да си на фронта в УСрайна нали ? Сега схващаш ли, колко малоумен е аргумента - "защо не вървиш в УСрайна?" Бандеронацистка УСрайна на Куролап Зеленски е синоним на мизерия, нищета и човешка деградация, в която самите хохли не желаят да живеят, и това съвсем не е от вчера. Когато напуска завинаги УСрайнана път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с УСраинския дух, плюл на УСраинската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“ После бил наебан здраво от група бесарабски цигани,забременял и след 8 месеца родил Зеленски!
  • 1
    7
    N/A
    Аз съм проста смрадлива третополова бесарабска проститутка - интересно защо още не съм заминал на фронта да браня Куролап Зеленски,ами още пиша тук ? Поне бандеронацистите да обслужвам орално,ако не друго....
  • 4
    6
    Българин
    До 5 Я кажи, колко българи(а и руснаци) има да живеят на Запад, и колко българи има отишли да живеят в пРоссия?! Вероятно всички избрали Запада, са заминали заради "лошото", а руснаците са избягали от "хубавото" на пРоссия. Сега схващаш ли, колко сериозен е аргумента - "защо не вървиш в Русия?" пРоссия е синоним на мизерия, нищета и човешка деградация, в която самите руснаци не желаят да живеят, и това съвсем не е от вчера. Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари