Младеж от Свиленградско е с тежки изгаряния след опит да загаси пожар

1
Момче на 19 години се опита да спаси семейния пчелин от пламъците
Момче на 19 години се опита да спаси семейния пчелин от пламъците

Момче на 19 години се опита да спаси семейния пчелин от пламъците

Днес, близо до свиленградското село "Щит", 19-годишно момче пострада тежко, докато се опитваше да спаси пчелина си от бушуващите пламъци. Заедно с баща си и брат си, младежът се е опитал да предотврати разрушението на семейното имущество, но усилията им завършиха с тежки наранявания за него.

Борба с огнената стихия завърши с тежки изгаряния

Момчето е с изгаряния по 60% от тялото си. След спешен преглед в лечебницата в град Свиленград, пострадалият беше незабавно транспортиран към Университетска многопрофилна болница за активно лечение в Пловдив, където ще получи специализирана медицинска помощ.

Втори пострадал от пожарите в Свиленградско

Това не е първият инцидент, свързан с пожарите в района на Свиленград. Преди инцидента с 19-годишния младеж, пожарникар счупи ръката си, докато се опитваше да овладее огнената стихия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Баси!
    Докога неграмотната редакторка ще поставя имената на населените места в кавички?!!! Цитирам: „...Днес, близо до свиленградското село "Щит"...“?!! ********** Да не говорим, че използва чуждестранни (английски): “quotes” ( “...”), вместо българските: ( „...“)! Но те, тия неща, се учат в основното училище, а тя е учила за РЕДАКТОР, ехе-е-е-е-е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари