Млад мъж се хвърли под влак на гарата в Плевен

0
Случаят се разглежда като самоубийство
Случаят се разглежда като самоубийство

Случаят се разглежда като самоубийство

Трагедия се разигра на железопътната гара в Плевен, когато млад мъж загуби живота си при инцидент с бърз влак. Случката, която властите определят като вероятно самоубийство, предизвика сериозни смущения в железопътния трафик и остави дълбоки следи в общността.

Хронология на събитията

Инцидентът се случи около 15:35 часа на трети коловоз на гарата в Плевен. Според първоначалната информация, 23-годишен младеж е скочил пред пристигащия бърз влак номер 2614, пътуващ по маршрута Варна - София.

Реакция на властите

От Българските държавни железници (БДЖ) съобщиха, че случаят най-вероятно се разглежда като самоубийство. Компетентните органи започнаха разследване за изясняване на обстоятелствата, довели до този трагичен инцидент.

В резултат на инцидента, бързият влак Варна - София претърпя значително закъснение от 155 минути. Т

Реакции на очевидци

В социалните мрежи се появиха свидетелства на очевидци, които описват шокиращата сцена. Според техните разкази, младежът е скочил пред влака в момента на неговото пристигане на гарата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари