Мигранти скачат в река при бягство от полицията в София

0
Няколко чужденци са успели да се измъкнат
Няколко чужденци са успели да се измъкнат Снимка: БТА

Няколко чужденци са успели да се измъкнат

Полицейска акция в столицата: Заловиха нелегални мигранти след опит за бягство.

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) проведоха успешна операция по залавянето на група нелегални мигранти в София. Инцидентът се разигра в квартал "Васил Левски", в района на булевард "Ботевградско шосе" и улица "Витиня", информира БГНЕС.

Драматичен опит за бягство

При полицейската проверка чуждите граждани направили опит да се укрият от властите. Част от групата предприела рисково бягство, като няколко мъже скочили в реката през намиращия се наблизо мост на кръстовището. Други избрали да преминат през мантинелата, като към момента те все още са обект на издирване.

Заловени лица

В хода на операцията са задържани седем чуждестранни граждани, идентифицирани като граждани на Мароко и Алжир. Шофьорът на превозното средство, с което са транспортирани нелегалните мигранти, е задържан на място.

Операцията на Столична дирекция на вътрешните работи продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари