"МегданЪ" - най-новият клуб за народни танци в Русе

19

Открийте радостта на българския фолклор с танцова школа по народни танци "МегданЪ"!

Заповядайте в най-новия клуб за народни танци в град Русе – Танцова школа по народни танци "МегданЪ"!

"МегданЪ" е създаден през 2024 година от Ренета Стефанова, тази школа ви обещава вълнуващо пътешествие в света на българския фолклор.

С млад и амбициозен екип, обичащ фолклора, "МегданЪ" ви кани да се потопите в магията на българските народни танци. Без значение дали сте начинаещ или напреднал танцьор, при нас ще намерите своето място.

Новата ни начинаеща група стартира на 2 Септември от 19:30 часа всеки понеделник и сряда.

Ще се изучават хора от различните области на България, които ще ви запознаят с богатството на нашия фолклор.

За най-малките танцьори предлагаме специална детска група, която се провежда всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа. Децата ще изучават основни хора, които ще ги въведат в света на народните танци. Курсът обещава много забавление и нови приятелства.

Освен групови занимания за деца и възрастни, предлагаме и индивидуални уроци, изготвяне на сватбени танци, танци-изненади и много други специални услуги. При нас ще намерите и народни носии под наем, които ще ви помогнат да се почувствате истински част от традицията.

Но това не е всичко! При нас ви очакват много нови запознанства, приятели, купони и незабравими приключения. Станете част от нашата весела и приятелска общност и се наслаждавайте на всяко събитие и танцова вечер.

Танцова школа по народни танци "МегданЪ" се намира на много комуникативно място в град Русе, на улица "Борисова" 50 (срещу ресторант "Рила").

Не пропускайте възможността да се присъедините към нас и да откриете радостта на българския фолклор.

За вашето добро настроение и танцови умения ще се погрижат младите и красиви хореографки на "МегданЪ":

Ренета Стефанова – с богат опит в областта на хореографията, завършила Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” със специалност „Хореография - Български народни танци”. Ренета е работила в множество танцови клубове и е награждавана с отличия на различни фестивали.

Анета Богданова – завършила училището по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов” в Русе с профил народни танци, Анета е била танцьор и преподавател в различни танцови формации. Нейната страст и умения ще ви помогнат да усъвършенствате вашите танцови стъпки.

Запишете се днес и нека заедно да танцуваме на "МегданЪ"!

Телефон: 0885 356 663 / Може да ни намерите и във Фейсбук - Танцова школа по народни танци "МегданЪ"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари