Мъж е с опасност за живота след катастрофа в Балчик

0
83-годишен мъж предизвика катастрофа и е настанен в болница
83-годишен мъж предизвика катастрофа и е настанен в болница Снимка: БГНЕС

83-годишен мъж предизвика катастрофа и е настанен в болница

На 28 август, около 12:40 часа, в град Балчик се случи пътен инцидент, за който информираха от Областната дирекция на МВР - Добрич. Лек автомобил „Сеат“, управляван от 83-годишен мъж, предизвика катастрофа, след като при маневра за завиване в обратна посока, отне предимството на друг автомобил – „Фолксваген“, управляван от 48-годишен мъж.

След сблъсъка възрастният шофьор се оплакал от болки в лицето. Той беше прегледан в Центъра за спешна медицинска помощ в Балчик и освободен за домашно лечение с диагноза охлузни рани. Водачите на двата автомобила бяха тествани за употреба на алкохол, като и двамата дадоха отрицателни проби.

Въпреки първоначалните си оплаквания и прегледа, 83-годишният мъж по-късно същата вечер, около 23:20 часа, е потърсил медицинска помощ в МБАЛ Добрич. След проведени допълнителни изследвания, е установено, че мъжът е получил кръвоизлив в мозъка, което наложи спешното му настаняване в отделението по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ). Лекарите съобщават, че той е с опасност за живота.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата, а по случая е образувано досъдебно производство

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари