Мащабна полицейска акция в София и Сливен

0
Полицейска акция в две области разкри наркотици, кражби и икономически нарушения
Полицейска акция в две области разкри наркотици, кражби и икономически нарушения Снимка: МВР

Полицейска акция в две области разкри наркотици, кражби и икономически нарушения

Специализирана операция на Областните дирекции на МВР в София и Сливен доведе до разкриването на редица престъпления, свързани с политическите права на гражданите и конвенционалната престъпност. Екипи от различни полицейски звена, подпомогнати от жандармерията и горски служители, извършиха множество проверки на частни адреси и търговски обекти.

Задържани лица и иззети наркотици в Сливенско

В Сливенска област бяха иззети тетрадки с имена и парични суми от два търговски обекта в селата Градец и Жеравна. Три жени бяха отведени за разпит в Районно управление - Котел във връзка с този случай.

В квартал "Надежда" в град Сливен полицията конфискува около 50 пакетчета с наркотично вещество. Общо 8 лица бяха задържани за различни престъпления в областта.

Рецидивисти и кражби на коне в Софийско

На територията на ОДМВР - София бяха задържани 14 души, като сред тях са двама рецидивисти от Ихтиман. Единият е издирван за грабеж и други две престъпления, докато в дома на втория бяха открити 27 пакетчета MDMA с общо тегло около 15 грама.

В Пирдоп бяха заловени трима мъже, извършили кражба на коне от землището на селата Антон и Душанци. Пострадалите собственици получиха обратно паричната стойност на животните.

Икономически нарушения и незаконна сеч

Съвместна акция на икономическа полиция, НАП и БАБХ в общините Костенец и Долна баня разкри търговия с фалшиви почистващи препарати и козметика, както и хранителни продукти без необходимите разрешителни. В Долна баня бяха конфискувани общо 8 кубически метра незаконно добита дървесина.

Полицейските действия продължават, като се проверява и информация за подготвяни престъпления срещу политическите права на гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари