Мария Илиева: Моето малко момиче един ден ще завладява големия свят!

1

Певицата сподели моменти от личния живот

Мария Илиева сподели редки кадри с дъщеря си и обяви дует със световна рок звезда.

Трогателни моменти с малката София

Популярната българска изпълнителка Мария Илиева зарадва феновете си с редки кадри от личния си живот. Певицата, която е известна с дискретността си относно семейството си, публикува няколко фотографии с дъщеря си София, която през юни навърши три години. На снимките майката и дъщерята се забавляват на открито, като макар лицето на детето да не се вижда ясно, впечатление правят характерните ѝ буйни коси.

Под публикацията Мария Илиева написа: "Моето малко момиче един ден ще завладява големия свят, а аз ще направя всичко възможно, за да дам добър старт на мечтите ѝ".

Дует със световна рок легенда

В професионален план, изпълнителката изненада почитателите си с вълнуваща новина за предстоящ музикален проект. Тя обяви колаборация със световноизвестния рок певец Джо Лин Търнър, бивш вокалист на Rainbow и Deep Purple.

"Малко е да се каже, че се вълнувам. От няколко месеца насам не мога да си намеря място... Аз имам дует с Джо Лин Търнър!", сподели развълнувано Илиева в Instagram профила си. "Рок легенда, световна звезда, емблематичен вокалист на Rainbow и Deep Purple, човекът, изпял класики като 'Can't Let You Go' и 'Street of Dreams'. Предстоящият му сингъл се казва 'Forever' и е... с мен".

Новият сингъл "Forever" се очаква да излезе на 25 октомври 2024 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари