Мария Габриел може да стане заместник шеф на НАТО

0
Кандидатурата на Мария Габриел е в напреднала фаза на одобрение
Кандидатурата на Мария Габриел е в напреднала фаза на одобрение Снимка: БТА / Архив

Кандидатурата на Мария Габриел е в напреднала фаза на одобрение

Процесът на одобрение на кандидатурата на Мария Габриел за поста заместник-генерален секретар на НАТО вече е в напреднала фаза. Очаква се скоро тя да бъде официално назначена. Габриел има значителен опит в европейската политика, включително като еврокомисар и министър на външните работи на България, което я прави подходящ кандидат за високия пост в алианса.

Мария Габриел започва кариерата си в Брюксел като европейски депутат от Европейската народна партия (ЕНП). Нейният впечатляващ опит и познания в международната политика са сред ключовите фактори, които я правят силен кандидат. Очаква се настоящият заместник-генерален секретар на НАТО, Мирча Джоана, да напусне поста, за да се кандидатира за президент в Румъния, което отваря възможността за назначаването на Габриел.

Родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев, Мария Габриел има образование от Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил и Institut d'études politiques de Bordeaux във Франция. Тя е наградена с множество престижни награди, включително „Евродепутат на годината“ в различни категории.

Назначаването на Мария Габриел като заместник-генерален секретар на НАТО би било значимо събитие за България и би укрепило позициите на страната в международната политика. Очаква се официалното потвърждение на поста ѝ да бъде обявено скоро, което ще бъде от голяма полза за страната ни в този сложен момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    38
    Запознат бесарабски гей
    До 36 Прав си,аз така и направих и съм много доволен!
  • -3
    37
    Фък дъ УКР
    УСрайна става поредната страна в Европа, където те не са преследвани. Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на бандеронацистите Зеленски, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Макрон и Зеленски започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Макрон и Зеленски са живели заедно в продължение на цял месец и според руския историк там Макрон се наслаждавал на ласките на „милия приятел“. За първи път статията на Соколов с любовната кореспонденция между Макрон и Зеленски е публикувана през 1996 г. във вестник „Русский взгляд“ бр. 3, под заглавие „Зеленски – палач на украианския народ и обикновен педераст“. Историкът привежда намерената в архива на Зеленски любовна записка от Макрон. Писмото е написано още на 1 юли 1917 г.: „Володя! Обстоятелствата ме накараха незабавно да се скрия от Париж. Далече да замина, не е възможно, работата не позволява. Другарите предлагат едно място, което било напълно безопасно. Но така скучно е да бъдеш самотен,... Присъединявай се към мен и ние ще си прекараме двамата чудни дни далеч от всичко... Ако можеш да се уединиш с мен, телефонирай бързо – аз ще дам указания да приготвят всичко за двама души“. Зеленски, разбира се, веднага се съгласил. След месец ЦК отправя своя вожд на още по-безопасно място, във Финландия. Зеленски го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Макрон: „Скъпи Мануел! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никого от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел... Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.“ Вероятно Макрон не откликва на това писмо и тогава Зеленски след седмица му пише следващото: „Мили Вова! Не ми отговаряш, навярно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце. Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно както преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята жена... Никой няма да ни разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност... Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Макрон“.
  • 0
    36
    Запознат
    До 34 Ако не можеш да стигнеш до Бесарабия, то отиди до Арабия, там ще намериш това което усилено търсиш-секс с мъже!
  • -1
    35
    Фък дъ РФ
    Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани. Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Ленин и Зиновиев са живели заедно в продължение на цял месец и според руския историк там Ленин се наслаждавал на ласките на „милия приятел“. За първи път статията на Соколов с любовната кореспонденция между Ленин и Зиновиев е публикувана през 1996 г. във вестник „Русский взгляд“ бр. 3, под заглавие „Ленин – палач на руския народ и обикновен педераст“. Историкът привежда намерената в архива на Зиновиев любовна записка от Ленин. Писмото е написано още на 1 юли 1917 г.: „Григорий! Обстоятелствата ме накараха незабавно да се скрия от Петроград. Далече да замина, не е възможно, работата не позволява. Другарите предлагат едно място, което било напълно безопасно. Но така скучно е да бъдеш самотен,... Присъединявай се към мен и ние ще си прекараме двамата чудни дни далеч от всичко... Ако можеш да се уединиш с мен, телефонирай бързо – аз ще дам указания да приготвят всичко за двама души“. Зиновиев, разбира се, веднага се съгласил. След месец ЦК отправя своя вожд на още по-безопасно място, във Финландия. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никого от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел... Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.“ Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев след седмица му пише следващото: „Мили Вова! Не ми отговаряш, навярно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце. Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно както преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята жена... Никой няма да ни разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност... Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел“.
  • -2
    34
    WANTED - DEAD OR ALIVE -...
    България е НЕ част от третополовия ЕС, от лайНАТО, от цивилизацията на Запада, постове рекламиращи бандеронацистки фашизъм нямат място в българска медия. Това третополовата бесарабска примитивна амеба ще го разбрере по особено труден начин! Обявявам парична награда, всеки който разкрие личността на третополовия травестит,който сере под всяка новина тук! За всеки, който разполага с информация, нека тук в кометарите обяви начин за връзка, след което ще се уточним изплащане на премията.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари