Мария Бакалова ще е гост на най-голямото комикс събитие в София

0
На фестивала се очакват над 20 000 посетители
На фестивала се очакват над 20 000 посетители Снимка: Facebook

На фестивала се очакват над 20 000 посетители

София ще бъде домакин на най-голямото събитие за почитателите на комикси, аниме, гейминг, манга и поп култура този уикенд, като се очаква да присъстват над 20 000 фенове. Фестивалът ще предложи разнообразни активности и изненади за всички посетители.

Събитието ще включва специални панели, на които гостите ще имат възможността да научат повече за звездите и техните роли в анимациите, филмите и игрите. Участниците ще могат да се срещнат на живо с редица актьори от азиатското кино, които ще споделят интересни истории и факти от своите кариери.

За почитателите на японската култура е подготвена уникална програма, включваща комбинация от танц, бойни изкуства и видео прожекции. Тази част от фестивала обещава да предложи незабравимо преживяване и да потопи посетителите в магията на източната култура.

Сред специалните гости на събитието ще бъдат звездите актрисата Мария Бакалова, актьорът Юлиан Костов и певицата и актриса Илона Иванова, както и множество международни знаменитости. Присъствието на тези изключителни личности добавя допълнителна стойност към фестивала и гарантира вълнуващи срещи за всички фенове.

Фестивалът ще се проведе на различни локации в София, където посетителите ще имат възможността да се насладят на разнообразни активности, свързани с техните любими хобита и интереси, съобщават организаторите. Очаква се събитието да събере хора от различни възрасти и да предложи нещо за всеки – от дългогодишни фенове до нови любители на комиксите, аниме и гейминга.

Това грандиозно събитие обещава да се превърне в незабравимо преживяване за всички, които обичат поп и източната култура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Даммм,
    Тоя евтин миндил ще го запомним с разчекнатите си пред света крака и протеклата дамска превръзка между тях! *** https://www.5gmedia.bg/16727/sonya-koltuklieva-s-tova-li-iskate-da-se-gordeya-kato-blgarka-na-mariya-bakalova-s-razchepatenite-kraka-i-proteklata-damska-prevrzka-mezhdu-tyah
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари