Локомотивният завод в Русе: Постигнахме голям успех за Националния план за възстановяване в ЖП частта му

12
Експрес Сервиз се похвали с постиженията си
Експрес Сервиз се похвали с постиженията си Снимка: Facebook / Експрес Сервиз Русе

"Експрес Сервиз" се похвали с постиженията си

Вече повече от месец локомотивът модел ES3000, произведен от "Експрес Сервиз" - Русе, се използва активно в депо "Подуяне" на Българските държавни железници (БДЖ). Машината, която е част от програмата за модернизация на железопътния сектор, показва отлични резултати, доказвайки ефективността на направената инвестиция.

Локомотивът ES3000 се използва в депото за маневрени операции и за работа на колоосния струг, като допринася значително за подобряването на операциите в депо "Подуяне". Според официално съобщение от "Експрес Сервиз", машината работи безотказно, а персоналът на депото се грижи отлично за нея, поддържайки я в перфектно техническо състояние и следвайки всички указания на производителя.

Оперативната готовност на локомотива е достигнала впечатляващите 100%, което е значителен успех в сравнение с изискванията по договора, които са заложени на 94%. Това постижение е от особено значение за Националния план за възстановяване, като подчертава важността на качественото и навременно внедряване на нови технологии в железопътния сектор.

Според "Експрес Сервиз", инвестицията в подобни локомотиви е закъсняла, но изключително успешна мярка от страна на Министерството на транспорта. Това е доказателство, че модернизацията на железопътната инфраструктура е ключова стъпка към подобряване на транспортните услуги в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Теодор Тодоров
    Защо никой не говори за мизерията зад сервиза? Или как работят с пясъкоструйка навън, и запрашават раьона?
  • 3
    2
    до 1
    И какво общо има това с Експрес сервиз?!?😁😁😁
  • 0
    1
    Пешеходец
    Квартал Цветница го направихте на военен квартал. И дърветата изрязахте. По ул. Тулча не може да мине човек пеша. Безобразие пълно.. .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари