Лойд Остин нареди разполагането на подводница в Близкия изток

0
Американският министър на отбраната също така е разпоредил и ударната група на самолетоносача "Ейбрахам Линкълн" да ускори разгръщането си в района
Американският министър на отбраната също така е разпоредил и ударната група на самолетоносача "Ейбрахам Линкълн" да ускори разгръщането си в района Снимка: БГНЕС / Архив

Американският министър на отбраната също така е разпоредил и ударната група на самолетоносача "Ейбрахам Линкълн" да ускори разгръщането си в района

Американският министър на отбраната, Лойд Остин, нареди разполагането на подводница с прецизно насочени ракети в Близкия изток, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на информация от Пентагона.

В допълнение на това, Остин разпореди и ускоряване на разгръщането на ударната група на самолетоносача "Ейбрахам Линкълн" в същия регион.

Тези действия са предприети на фона на засилващо се напрежение в Близкия изток, където освен продължаващата война между Израел и "Хамас" в Газа, се наблюдават и ежедневни сблъсъци между "Хизбула" и израелските сили.

Миналата седмица бяха убити важни фигури в конфликта – водещ командир на "Хизбула" и лидерът на "Хамас" Исмаил Хания. Хания беше ликвидиран в Техеран, като Иран и "Хамас" обвиняват Израел за неговата смърт. Израел, от своя страна, е поел отговорност само за смъртта на командира на "Хизбула".

Снощи Лойд Остин проведе телефонен разговор с израелския министър на отбраната Йоав Галант, който го информира, че Иран подготвя военни действия, които може да доведат до широкомащабна атака срещу Израел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Учуден
    Не съм учуден,че дежурният бесарабски говнояд отново краде никове и споделя своите желания да бъде опънат анално и след това да яде фекалии.Тези негови желания са му присъщи още от ранно детство,когато е бил отглеждан във външната тоалетна на родната му циганска махала. Това,което всъщност е искал да каже е: Няма ли кой да ми го набие в гъза, че страшно много имам нужда от анален оргазъм. Говнояд Зеленски ми го слагаше , ама пишката му омекна в последно време и сега върти свирки на Лойд Остин,а аз му завиждам защото си мечтая за голяма черна паламарка в устата! Обещавам повече да не крада на никого никнейма ама ми го набийте до сливиците през гъза! Ха-ха-ха-ха!
  • -1
    6
    Учуден
    Няма ли кой да ми го набие в гъза, че страшно много имам нужда от анален оргазъм. Говнояд Путин ми го слагаше , ама пишката му омекна в последно време и сега съм на сухо! Не ми крадете никнейма ами ми го набийте до сливиците през гъза! Ха-ха-ха-ха!
  • 0
    5
    Учуден
    Не съм учуден,че дежурният бесарабски лайнояд отново ми е използвал никнейма.Това обаче което всички ще му кажем е: Лайньо, що не си гледаш плешивото и насрано киевско джудже дето лапа черната пишка на Лойд Остин шимпанзе, ами си тръгнал мнения да изказваш по теми далеч от обувките ...Освен това виждаме че си умствено изостанал травестит копрофаг,явно годините когато са те отглеждали във външната тоалетна и са те хранили с негърски лайна са дали резултат хахахахаха
  • 3
    4
    Учуден
    До 3 А ти успя само коментар 2 да прочетеш, или коментар 1 устройва разбиранията ти за "учтивост"
  • -3
    3
    Do 2
    Призовавам за учтивост в коментарите! Използвайте примерно Господин- Лайньо!Госпожо - Шаврантия, и др.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари