Личните данни на израелските спортисти на Олимпиадата изтекоха в интернет

2
Има информация дори за това кои от участниците в игрите са служили в армията
Има информация дори за това кои от участниците в игрите са служили в армията Снимка: AFP

Има информация дори за това кои от участниците в игрите са служили в армията

В навечерието на Олимпийските игри в Париж, израелските спортисти се оказаха в центъра на киберскандал, след като хакери публикуваха личните им данни в интернет. Агенция Франс Прес информира, че сред компрометираната информация са резултатите от кръвните им тестове, идентификаторите и паролите за достъп до различни услуги, предлагани по време на Олимпийските игри, както и информация за тяхната служба в израелската армия.

Френската служба за борба с киберсигурността вече е започнала процес на заличаване на публикуваните данни и е предприела мерки за откриване на извършителите на тази кибератака. Случаят предизвика широк обществен отзвук, като се повдигат въпроси за сигурността и защитата на личните данни на спортистите.

Същевременно, израелските спортисти са се изправили пред допълнителни трудности по време на своето участие на игрите. На много състезания, както и на церемонията по откриване на Олимпийските игри, те бяха освиркани заради политическата ситуация в ивицата Газа и на Западния бряг на река Йордан. Тази негативна реакция от публиката се свързва с международното напрежение около Израел и конфликта в региона.

Инцидентът с публикуването на личните данни на спортистите подчертава важността на киберсигурността в съвременния свят, особено когато става въпрос за големи международни събития като Олимпийските игри. Въпросът за защита на личната информация и сигурността на спортистите ще бъде централна тема в бъдещи обсъждания и мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Dukre
    Егати скапаните франсета,нищо не направиха,провалиха се,нямаше нужда от тази олимпиада,войни по света,те олимпиада!Скапани педераси и травестити.А Палестина си го получиха,като нападат еврейски селища,така ще бъде.Скоро Палестина ще бъде заличена,ще изчезнат...
  • -1
    12
    Ти под мен
    не само, че си нечистоплътен в мислите си , но и повтаряш като папагал 🦜.
  • -1
    11
    До долния ляв бесарабски педал...
    я по - кротко, не разваляй почивния ден на хората. От теб летят фекални маси, лайномет с различни имена. И запомни : не се пише тЕя, а тИя, неграмотен ДеБил-ПеПеруга с лоша лична хигиена!
  • 0
    10
    До долния ляв педал
    я по - кротко, не разваляй почивния ден на хората. От теб летят фекални маси, лайномет с различни имена. И запомни : не се пише тЕя, а тИя, невежество по рождение.
  • 2
    9
    До 8
    Путьо смрадлив бесарабски,смърдиш на лайна от километри,защото се прехранваш от близане на задници като всеки един смрадлив нагъзен ДеБил-ПеПераст! Отивай да се изкъпеш в Дунава,травестит бесарабски!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари