Лена Бориславова: Търсим подкрепата за непартиен кандидат за премиер

1
„Продължаваме промяната - Демократична България“ ще има двама официални говорители
„Продължаваме промяната - Демократична България“ ще има двама официални говорители

„Продължаваме промяната - Демократична България“ ще има двама официални говорители

Политическата коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" ще има двама официални говорители, според думите на Лена Бориславова, представител на "Продължаваме промяната". Тя подчерта важността на запазването на единството в демократичната общност на фона на нарастващото разцепление в политическия спектър. В ефира на предаването „Лице в лице“ по bTV, Бориславова напомни за ситуацията през 2017 година, когато липсата на обединение сред демократичните партии доведе до отсъствие на тяхно представителство в парламента. Тя изрази увереност, че сега, след като „Да, България“ и ДСБ са научили своя урок, няма да допуснат ново разцепление.

Бориславова сподели, че вече е одобрен проект на коалиционно споразумение между трите политически сили, което е било съгласувано с всички редакции от преговорния екип, в който тя участва. В документа са включени нови механизми за съвместна работа, които целят да преодолеят досегашните проблеми.

Според споразумението, подредбата на листите ще се извършва на база няколко обективни критерия като принос на досегашните депутати, работа по законопроекти, подкрепа на локални каузи и комуникация с професионални общности. Освен това, в коалиционното споразумение е заложен формален коалиционен съвет, състоящ се от осем души – четирима представители от всяка страна.

Бориславова изрази своето недоволство от честите избори в страната, посочвайки, че „Продължаваме промяната“ търси подкрепа от избирателите за един непартиен кандидат за премиер, който да служи като мост за съставяне на правителство в Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Учуден
    До 4 Хомосексуалисти, педоофили, които изпитват влечение към деца, каквато е плешивата киевска мърша или отрепки,които се дървят от тази мустака сороспия, нека не се изказват в този коментарник
  • -3
    4
    Учуден
    До 3 Хомосексуалисти, геронтофили, които изпитват влечение към мъже в третата възраст, каквато е плешивата кремълска мърша, нека не се изказват в този коментарник
  • 4
    3
    фена на Путин
    Еби си майката космат курояд умирисан.
  • 5
    2
    Анонимен
    Какво значи непартиен кандидат? Кой ще носи политическата отговорност? Хората защо ви изпращат в парламента, за да се криете зад непартиен кандидат ли? Тогава на изборите ще гласуваме за непартийни кандидати. Ядосахте ме! Не мислите ли, че все пак сте длъжни да се съобразявате с избирателите си?
  • 1
    1
    хи, хи,
    Ама вие се готвите да спечелите?!? А стига бе! 😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари