Лена Бориславова: Обществото не вярва на политиците

2
Необходим е премиер, който не е част от политическата система
Необходим е премиер, който не е част от политическата система

Необходим е премиер, който не е част от политическата система

Лена Бориславова, кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната - Демократична България“, заяви, че приоритетът на формацията е настоящите избори да бъдат последни за известен период, за да може да се постигне стабилност и да се реализират смислени политики. Бориславова говори в предаването „Тази сутрин“ по национална телевизия, като подчерта важността на управленската формула за излизане от кризата, която коалицията предлага.

„За мен успех ще бъде, ако получим подкрепа за нашето предложение за управление и то бъде успешно реализирано“, каза Бориславова.

Кандидатката посочи, че в допълнение към големите национални цели като присъединяването към Шенген и еврозоната, както и борбата с корупцията, коалицията предлага и малки, практически мерки за подобряване на ежедневието на българите.

Според нея, нито една политическа сила няма достатъчно подкрепа, за да може сама да поеме управлението на страната, което според Бориславова показва нуждата от нов подход в политиката. Тя изтъкна, че липсата на доверие между партиите е голямо предизвикателство, и предложи на масата алтернативно решение - безпартиен кандидат за премиер, който да бъде обществена фигура.

„Традиционните методи не работят, в противен случай щяхме вече да имаме правителство. Затова предлагаме подход, който е доказано успешен извън страната“, обясни Бориславова.

Тя завърши, като отбеляза, че обществото също не вярва на политиците и че промяната в подхода е наложителна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    хи, хи,
    Айде да ви възпаля още малко: Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов? Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция? Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро” Защо забравяме да кажем най интересното за ПП ДБ?!? Значи тази приятелска коалиция /сглобка/ в предния парламент постигна нещо достойно за Гинес Без да е спечелила избори оглави правителство .В това правителство победителя от изборите участва с...... ЕДИН (1) министър ! ПРИ ТОВА БЕЗ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ! Ако това не е парадокс, сензация достойна за Гинес здраве му кажи.Парадоксите на ПП ДБ обаче не спират до тук .Първо същите тези, които получиха властта даром сами се отказаха от нея, първо Денков подаде оставка без да му я искат, второ, причината, която обявиха е, че не им казали, че победилата партия иска вместо ЕДИН поне още двама министри и си позволила да ги впише в проекто кабинета без тяхно знание. И поради това предизвиква нови избори. На които разбира се се сгромолясва. Невероятно, но факт! Ако това не е самоубийство, как по друг начин да бъде наречено. Това обаче все още не е последната щета .На тези избори мазохизмът продължава. На същите тези ППДБ съдбата им дава отново шанс да управляват като изгубили безнадежно изборите. И какво чудо... те пак отказват?!? Причината е, че не искали да управляват с тези, с които по тяхно собствено мнение сполучливо управлявали! Ъъъъ?!? А най-перверзното в случая с този отказ е факта, че в РБ НЯМА други партии с които могат да управляват поради непреодолими различия . В случая с ППДБ и баба Ванга да е жива, не може да разгадае действията им. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  • 1
    9
    Мухахахахаха
    До 8 За мъжката курва кЪсофишков говориш, нали ... Все пак нека напомня, ядрото от устойчивите противници на европейската интеграция се движи между 20% и 25% и е съсредоточено основно сред по-възрастното население, в малките градове, симпатизантите на "Възраждане", БСП, както и част от негласуващите. Нагласите на българите са твърдо в полза на либералната демокрация, като 64% от запитаните предпочитат на живеят в страна със западен тип либерална демокрация.
  • -1
    8
    хи, хи,
    ППДБ-ейците пак са се възпалили! Пичове и да рипате и да скачате, никой не обича лъжците, а вие се доказахте като такива!😁😁😁
  • 1
    7
    Българин
    До 6 Това е само един човек, дефекиращ всекидневно рускофилистична простотия в коментарите на този сайт. Това е миризливо фекално нищожество, самоопределящо се за русофил, каквото и да означава тази гнусна дума.
  • 2
    6
    Читател
    "Писачи" под номера 1,2,4,5,никакво място няма в главите ви, за повече простотия.Вие с начина си на мислене,ударихте най долното дъно на бедните мозъци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари