Лена Бориславова: Пеевски няма по-добър ход от това да ни сложи да сме втора политическа сила

0
Не очаквам да има правителство, ако втория мандат дойде при нас
Не очаквам да има правителство, ако втория мандат дойде при нас Снимка: БНТ

Не очаквам да има правителство, ако втория мандат дойде при нас

На влизане в парламента, Лена Бориславова от ПП-ДБ направи остър коментар за текущата политическа ситуация в страната. Тя заяви, че Делян Пеевски няма по-добър ход в момента от това да постави тяхната партия като втора политическа сила, тъй като, според нея, той като такава вече е показал, че може да предложи нищо.

„Ние вече казахме, че с 39 народни представители в това Народно събрание, нямаме легитимността, дадена от българските граждани, да определяме каква е посоката. Така, че по-скоро не очаквам да има възможност за съставяне на правителство,“ добави Бориславова.

Тези коментари идват в контекста на продължаващите политически борби и несигурността относно съставянето на ново правителство в България. Със само 39 народни представители, ПП-ДБ няма достатъчно влияние, за да диктува посоката на управление, което подчертава нестабилността на политическата ситуация в страната.

Лена Бориславова ясно даде да се разбере, че партията ѝ не вижда възможност за съставяне на правителство при настоящите обстоятелства. Това може да доведе до още по-голяма политическа нестабилност и възможност за нови избори в близко бъдеще.

Тази ситуация подчертава и критичността на ролята на Делян Пеевски в политическия пейзаж на България. Неговата позиция и действия оказват значително влияние върху политическата динамика, но според Бориславова, това влияние не води до конкретни решения или напредък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Пак ли тази
    Тази метреса е на всяко гърне меродия. Киро мангала като се хване за парапета и Миро става баща.
  • 6
    1
    Българин
    Хахахах тъпата мустаката Парапетова от Пеевски Подлоги пак опря до Агата...мазно кафенце няма ли да му поискаш,мършо ??? Между другото,ако в България имаше прокуратура,тази отрепка и оня капут Простото щяха да са следствени за всичките си гнусни далавери....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари