Лена Бориславова: Институциите са бухалки

2
У нас правова държава няма, заяви Бориславова
У нас правова държава няма, заяви Бориславова Снимка: Facebook / Лена Бориславова

У нас правова държава няма, заяви Бориславова

Лена Бориславова, депутат от „Продължаваме промяната“, изрази сериозни притеснения относно състоянието на правосъдието и защитата на индивидуалната свобода в България. В своя публикация в социалните мрежи тя подчерта, че последните събития, свързани с движението ДПС, са ясно доказателство за липсата на правова държава в страната.

Според Бориславова, свободата на индивида, независимо от неговата политическа принадлежност, не е гарантирана. В публикацията си тя отбелязва, че дори лица като Ахмед Доган не са защитени от произвола на институциите, които тя характеризира като „бухалки“. Тя добавя, че полицията изпълнява поръчки, а прокуратурата е нащрек, за да не допусне последствия от неправомерни действия.

Въпреки мрачната картина, която Бориславова рисува, тя предлага и конкретни стъпки за подобряване на ситуацията в България. На първо място, тя призовава всички свободни българи да гласуват масово, водени от своите убеждения и съвест. Това, според нея, е първата стъпка към промяна.

Депутатът също така подчертава необходимостта от решимост за привличане на повече свободни и независими хора в битката за освобождаването на държавата и обществото. Бориславова отбелязва, че процесът е труден и бавен, но от „Продължаваме промяната“ вече работят по темата от месеци.

Последната, но не по важност стъпка, която Бориславова предлага, е заедността и обединението на силите. Тя настоява за надмогване на вътрешнопартийните битки и личното его, като подчертава, че само силен и единен екип може да се справи с предизвикателствата, пред които е изправена България.

Посланието на Лена Бориславова е ясно: за да се промени ситуацията в страната, е необходимо масово участие, решителност и обединение. Тя апелира към всички политически сили и граждани да запретнат ръкави и да се включат в „калната битка“ за бъдещето на България, дори ако това означава да рискуват собственото си име, репутация и имущество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    24
    Бесарабски ПеПераст
    Аз исках да се запиша доброволец ама ми казаха,че смърдя повече и от ЕугЛена Бориславова и щели да ме извикат само ако има нужда от химически оръжия или да разпръсквам венерически болести както прави Лена Парапетова!
  • 1
    23
    Българин
    Мартинее бесарабско псе долно! На никой не му пука за това, че си анално амортизиран усраински боклук! Намираш де на територията на България и ще си траеш иначе имаш пълната свобода и пътя за усрайна и фронта! Те рашките ще те МОГИЛИЗИРАТ!
  • 1
    22
    Говнояд Зеленски
    Мустакатата Сороспия Бориславова знае че институциите и медиите пълни с гнусна и продажна укропитешка сган и се употребяват за бухалка от Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, както на времето се използваха от Полит-бюро на ЦК на БКП срещу така наречения класов враг, западната реакция, американския империализъм, опозицията и т.н. Като обесят Зеленски цялата тая бандеронацистка-престъпна сган ще бъде изрината в мръсния канал и ще се разчисти място за истинските неща в политиката, бизнеса, културата , изкуството и медиите.
  • 1
    21
    Нормален бесарабски травестит
    Бесарабската курва мартинчо, фен на хохълската клоака, често в този коментарник вместо да споделя собствени мнения, взема и изкривява чужди, като подменя имена и факти. Подобно на всяка ебана в гъза бесарабска свиня, тъпото ПеПерастко хюмне, не знае истината за това свое деяние, низпослана на хората от преди 2000 години. Исая 5:20 "Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло; които заменят тъмнина за светлина, а светлина за тъмнина; които заменят горчиво за сладко, а сладко за горчиво!"
  • 0
    20
    Нормален
    Проруското келеме, фен на путинярската клоака, често в този коментарник вместо да споделя собствени мнения, взема и изкривява чужди, като подменя имена и факти. Подобно на всяка атиестична русофилистична свиня, тъпото русофилистично хюмне, не знае истината за това свое деяние, низпослана на хората от преди 2000 години. Исая 5:20 "Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло; които заменят тъмнина за светлина, а светлина за тъмнина; които заменят горчиво за сладко, а сладко за горчиво!"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари