"Лада" в "Мерцедес" катастрофираха челно в Благоевград

0

Шофьор и пътничка са откарани в болница след удара

Двама души са пострадали леко при верижна катастрофа, случила се днес около 16:40 часа на кръговото кръстовище при слизането от път Е-79 към квартал "Струмско" в Благоевград. Инцидентът е станал, когато автомобил марка "Лада" се е ударил в задната част на спиращ на светофар лек автомобил "Мерцедес Виваро".

Спешна реакция на службите

Веднага след получаване на сигнала за произшествието, към мястото са изпратени две линейки и пожарна кола. Пристигналите на място пожарникари са предприели незабавни действия за обезопасяване на района, като са прекъснали газовата инсталация на автомобила "Лада", чиято предна част е сериозно повредена при удара.

Щети по автомобилите и мерки за безопасност

В резултат на сблъсъка, задната част на "Мерцедес Виваро" е получила значителни поражения. За да се предотвратят евентуални последващи инциденти, екип на Областно пътно управление - Благоевград е извършил опесъчаване на пътното платно в района на катастрофата.

Състояние на пострадалите

Водачът на автомобила "Лада" е бил видимо разтърсен от случилото се, а пътничка в колата е съобщила за болки в областта на врата. И двамата участници в инцидента са транспортирани до Спешно приемно отделение на Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград за по-нататъшни прегледи и уточняване на здравословното им състояние.

Органите на реда провеждат разследване за установяване на точните причини и обстоятелства около инцидента. Движението в района е било временно затруднено, докато екипите работят по разчистването и обезопасяването на мястото на произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари