Куче нахапа полицейски служител по време на акция срещу наркотрафика в София

0

Въпреки инцидента, останалите полицаи намериха пликчета с бяло и кафяво прахообразно вещество в дома на задържания

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, се проведе днес преди обед в квартал „Модерно предградие“. Действията бяха осъществени от служители на Девето РУ – СДВР.

В хода на акцията полицаите задържаха 45-годишен мъж, след като от него бяха иззети две пликчета с бяло и кафяво прахообразно вещество. Последва претърсване на обитавания от задържания имот, където при влизането един от униформените беше нападнат и нахапан в областта на предмишниците от кучето на задържания. Пострадалият полицай беше откаран в болница за преглед.

Въпреки инцидента, останалите полицаи продължиха работа и откриха още опаковки с бяло и кафяво вещество, тревиста маса и везна в жилището. Общото количество иззета дрога е 250 грама.

Материалите по случая са докладвани в Софийска градска прокуратура, а на задържания мъж е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Людмил Карастоянов
    Борбата на службите е против конкуренцията на нарко-бизнеса на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, които го владеят още от времето на соца.
  • 0
    5
    Уй
    Що само го захапа? Трябваше и да го наебе. Те куките си падат педалчета, се по двама се пипат. Малко помиярска сперма в гъзъ на фуражката ще е идеално
  • -2
    4
    Бау-бау!
    И кучу не харесва шибани ченгета!
  • 3
    3
    Leon
    Полицайчета,полицайчета,наркоманчета,наркоманчета......
  • 2
    2
    Ваййй кучу не лъже
    Кучу е усетил надрусан служител ли.......вай,вай,вай.......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари