Спипаха трима души по време на наркосделка в София

0

Открити са 6 килограма наркотици

Трима души са задържани при наркосделка в столичния квартал "Люлин".

Арестът е извършен вчера следобед, след като полицията е получила сигнал за разпространение на наркотици в района, съобщи bTV.

Задържани са двама мъже на 32 години (единият в ролята на продавач, а другият на купувач) и 19-годишна жена. Според информацията, тримата са хванати в момент на сделка в квартал "Люлин 8", като в тях са открити около килограм синтетично наркотично вещество и килограм тревиста маса.

При последвалите претърсвания на различни адреси, в апартамента на един от арестуваните са намерени допълнително по два килограма от същите наркотици, което увеличава общото количество на около 6 килограма. Цялата информация е предоставена на прокуратурата.

От Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) потвърждават, че операцията е проведена по разпореждане на директора на дирекцията и е част от борбата срещу наркоразпространението в крайните квартали на София.

Това не е първата акция от този вид. Само през първите 10 дни на месец август, полицията задържа над 160 души, свързани с разпространение на наркотици, сред които има и непълнолетни. В част от случаите е открит и кокаин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Иванова
    Направо да ги чистят такива! Държавата е продънена от дилъри на дрога и наркозависими ... А подрастващите са най- уязвими, бъдещето на всяка нация!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари