Костадин Костадинов: ПП-ДБ да върнат мандата веднага, след като го получат

1
Лидерът на партия "Възраждане" обвини ПП-ДБ в политическо безсилие
Лидерът на партия "Възраждане" обвини ПП-ДБ в политическо безсилие Снимка: Facebook

Лидерът на партия "Възраждане" обвини ПП-ДБ в политическо безсилие

Лидерът на партия "Възраждане", Костадин Костадинов, направи остро изказване в социалната мрежа, насочено към ПП-ДБ. Според Костадинов, ПП-ДБ са отправили искане към президента Румен Радев за отлагане на връчването на техния мандат с два месеца. Той определя това искане като най-голямото публично признание на политическо безсилие в съвременната история на България.

Костадинов призова ПП-ДБ да върнат веднага мандата или да отцепят двама депутати от групата си, с което партия "Възраждане" ще стане втора политическа сила. Това според него ще спести унижението на ПП-ДБ и ще предотврати допълнително унижение, което президентът Радев ще нанесе на парламента, като даде мандата на "полуразпаднала се партия".

Критики и призиви за действия

Костадинов не спести критиките си към ПП-ДБ, като ги обвини в политическо безсилие. Той настоява, че ако ПП-ДБ не успеят да се справят с настоящата ситуация, трябва да върнат мандата. В противен случай, отцепването на двама депутати от тяхната група би позволило на "Възраждане" да заеме втората позиция в политическата сила на страната.

„Ето защо призовавам ПП-ДБ или да върнат веднага мандата, или да отцепят двама депутати от групата си. Така "Възраждане" ще стане втора политическа сила и ще спести унижението на ППДБ, написа Костадинов в социалната мрежа.

Политическа нестабилност и бъдещи перспективи

Костадинов подчертава, че отлагането на мандата с два месеца би било само временно решение и няма да доведе до стабилност в политическата система на България. Той смята, че единственият начин за постигане на стабилност е, ако "Възраждане" стане втората политическа сила в страната.

„Освен това така ще спестим и допълнителното унижение, което Радев ще нанесе на парламента, тъй като със сигурност ще предпочете да даде мандата на някоя полуразпаднала се партия, отколкото на най-стабилната политическа формация в България - "Възраждане, смята Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    5
    Горд ЕвроГеец
    Хората по Европа и света си живеят страхотен живот....или поне така съм чувал от външната тоалетна на селото,което обитавам Само малоумните бандеронацистки помяри повтарят глупостите за "победа" на УСрайна или за "единство" срещу Русия НО, всъщност УСрайна се разпада и то се вижда.... От много време тече насилствена мобилизация в УСрайна защото вече никой не иска да се бие за интересите на ФАЩ и нашмърканата киевска маймуна която вече няма пари да си финансира войната ... Види се края на гнусната бандеронацистка кочина
  • 3
    4
    Горд Европеец
    Хората по Европа и света си живеят страхотен живот. Само малоумните руски помяри повтарят глупостит за "разпад и мизерия" на САЩ и ЕС и то от няколко години. НО, всъщност пРоссия се разпада и то се вижда... Тези дни вдигнаха данъците в пРоссия щото ботоксовата плешива маймуна вече няма пари да си финансира войната ... Види се края на гнусната руслямска кочина.
  • 0
    3
    Путин Хуйло
    С никнейма Българин (въпреки факта,че съм хомосексуален бесарабски циганин)исках да кажа,че няма по жалки,продажни и надупени на посолствоТО отпадъци от ДеБелите ПеПеруги.Затова и тази корумпирана измет преживя тотален крах на последните избори тъй като в момента електоратът им е около 5%-та от най безмозъчния ДоБитък в Бълария.Простото и Ококореното пак трябва да се надупят на Боко и на ДеБелян,но те са свикнали да ги онождат така че им харесва ролята на Политически Проститутки.Жалка работа като външният вид на онзи ДеБел късопишков алкохолик Мазол Копейков хахаха
  • 5
    2
    Българин
    Трън в очите на предателите от иZраждане са ПП-ДБ. Кой какво прави, късопишков все с ПП-ДБ се занимава. И какво точно си мисли варненското русофилистично мекотело, та да дава съвети как да постъпят ПП-ДБ, когато им бъде връчен мандата .... Жалка руска история, като всичко руско ...
  • 5
    1
    Простото Киро от Харвард
    Е аре ве Коце,що да го връщаме,имаме уговорка с ДеБелян на по едно мазно кафенце пак да се сглобим в името на далаверата,ти знаеш ли какви суми печелим само от износа на оръжия за бандеронацистите в Киев ? Не се изпуска тоя кокал току тъй....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари