Костадин Костадинов: Марионетката реши, че може да управлява своя собственик в лицето на Доган

0
Възраждане са против всякаква подкрепа за правителство с ДПС
Възраждане са против всякаква подкрепа за правителство с ДПС Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Възраждане са против всякаква подкрепа за правителство с ДПС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов категорично заяви, че ако "Продължаваме Промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) потърсят подкрепата на ДПС - Доган или ДПС - Пеевски за съставяне на правителство, това ще доведе до сериозни последици за тях на следващите избори. Според него, този ход би обрекъл ПП-ДБ на политическа изолация и те няма да успеят да влязат в парламента.

"Фактът, че представители на ПП-ДБ заявиха, че са готови да разговарят с ДПС-Доган, е изключително показателен за тесните връзки и отношения, които явно нищо не може да скърши", каза Костадинов в предаването "Още от деня" по БНТ.

Вътрешни трусове в ДПС

Костадинов коментира, че вътрешните трусове в ДПС ще пренаредят властовите позиции и полюси вътре в партията, но това няма да се отрази на държавната власт. Той категорично отхвърли възможността "Възраждане" да подкрепи кабинет, в който участват представители на ГЕРБ и ДПС. Според него дори и да се състави някаква хибридна власт, тя ще бъде позор за държавата и е малко вероятно такова правителство да се създаде.

"Няма добро и лошо ДПС, тук става въпрос за борба за власт и пари", подчерта Костадинов. Той добави, че очевидно Пеевски е надценил своите възможности и Доган се е намесил, за да си върне контрола.

Политическа ситуация и преговори

"Възраждане" няма намерение да участва в преговори за втория мандат на ПП-ДБ. Костадинов посочи, че ниската избирателна активност е причина нито една партия да не може да диктува политическите процеси в страната.

"Нашите условия не са се променили - ние нямаме намерение да отстъпим от това, което защитаваме. Ние сме най-голямата политическа сила, която не е участвала в управлението на страната досега," каза той и добави, че всички партии в момента взаимно се блокират.

Призив за референдум

Костадинов призова ПП-ДБ да подкрепят свикването на референдума за запазване на българския лев. Той обясни, че референдумът се вкарва за гласуване в парламента с подкрепата на повече от 48 депутати, тъй като събраните подписи от предишния път са били потъпкани.

"ИТН не подкрепят нашата идея за запазване на българския лев, но те подкрепят идеята за референдум. Казаха и чест им прави - ние подкрепяме идеята за референдум, защото подкрепяме пряката демокрация", коментира Костадинов. Той добави, че очаква ПП-ДБ също да се противопоставят на референдума, но въпреки това те трябва да заемат ясна позиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Мухахахахаха
    Аз съм фалцетно хомосексуално УСраинско мекере и изпускам газове през олабената ми от цигани халка, а и другите представители на укропитешката бандеронацистка измет правят същото,но още съвсем малко остана преди зеленясалото наркоманизирано джудже да бъде провесено от някое дърво!
  • -1
    6
    Мухахахахаха
    Това фалцетно хомосексуално руско мекере, отново изпусна газове през олабената му от рунаци халка, а русофилистичната измет от почитатели е в овчи възторг
  • -1
    5
    Фък дъ РФ
    Aз съм фалчетно хомосексуално анално олабено бандеронацистко мекере, казах ли нещо или изпуснах газове през олабената ми от афгански бежанци халка ???
  • -1
    4
    пръц
    Браво на Костадинов,напълно прав е,аз подпръцквам защото ми е разширен евроГейския геврек и се чудя къде ли са се скрили корумпираните джендъри от Пеевски Подлоги/Дърти Брантии....сигурно са се насрали в момента предвид колко общи далавери имаха с ДеБелян ПеПеевски!
  • -3
    3
    Фък дъ РФ
    Това фалчетно хомосексуално руско мекере, каза ли нещо или изпусна газове през олабената му от рунаци халка ???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари