Костадин Костадинов: ДПС разчистват сметките си с ПП - ДБ

0
Лидерът на "Възраждане" посочи случаи, когато от партията са подавали сигнали до институциите
Лидерът на "Възраждане" посочи случаи, когато от партията са подавали сигнали до институциите Снимка: стоп - кадър \ БНТ

Лидерът на "Възраждане" посочи случаи, когато от партията са подавали сигнали до институциите

Скандалът с Андрей Гюров избухна три месеца след подаване на сигнал от депутат на "Възраждане", "защото се разпадна правителството на ГЕРБ, ДПС и ПП - ДБ и в момента ДПС разчистват сметките си с ПП - ДБ", заяви в "Още от деня" Костадин Костадинов, лидер на ПП "Възраждане".

"Г-н Гюров е бил в УС на дружество, което изготвя анализи, които продава, т.е. това е търговска дейност. Нито един представител на Борда на директорите или на УС на БНБ няма право да развива търговска дейност. Ако той има друг начин да тълкува факта, че е участвал в УС на такова дружество, което е извършвало търговска дейност, нека да го докаже в съда, ще бъде интересно как точно ще го докаже", каза Костадин Костадинов по БНТ.

Лидерът на "Възраждане" посочи и други случаи, когато са подавали сигнали до институциите, като случаят с Атанас Атанасов, председател на ДСБ, още преди 4 месеца, когато са поискали комисия, която да го разследва.

"ДПС тогава и ГЕРБ бяха против. Сега те изведнъж внасят нашето предложение, което показва, че те наистина използват момента, в който се намираме сега, в едно временно положение преди съставяне на евентуален кабинет, в който да разчистват сметките си с ПП - ДБ", подчерта Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари