Костадин Костадинов: Кметът на Брегово ми налита на бой

1
Лидерът на "Възраждане" пусна видео на конфликтната ситуация с Илиян Бърсанов
Лидерът на "Възраждане" пусна видео на конфликтната ситуация с Илиян Бърсанов

Лидерът на "Възраждане" пусна видео на конфликтната ситуация с Илиян Бърсанов

Напрежение в село Брегово: Конфликт между представители на политически партии.

Лидерът на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов съобщи за инцидент в село Брегово, област Видин. В публикация в социалната мрежа Facebook, Костадинов твърди, че е станал свидетел на конфликтна ситуация, в която е бил въвлечен действащият кмет на населеното място Илиян Бърсанов.

Според информацията, споделена от Костадинов, кметът на село Брегово, който е представител на партия ГЕРБ, е проявил агресивно поведение спрямо него. Политикът споменава също за намесата на роднина на кмета, за когото твърди, че е член на ДПС.

В своето съобщение Костадинов заявява, че той и неговите съпартийци са подали сигнали в полицията за предполагаеми нарушения, свързани с купуване на гласове. Той твърди, че тези нередности са извършени от представители на партиите ГЕРБ и ДПС.

Ситуацията в село Брегово повдига въпроси за политическото напрежение в малките населени места и за спазването на изборното законодателство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Кмет на Симитли
    Аз едно време опънах Бойко Борисов,май и тоя кмет циганин беше там
  • 0
    5
    Люлин Матев
    Тате,аз бесарабски циганин гей ли съм ? Аз съм майка ти бе,мартинчо,нищо че съм мъж хахахахаха
  • 4
    4
    Люлин Матеев
    Тате, ние цигани ли сме? Да тате. Майка също ли е циганка? Да, бе тате. Значи сме от Израждане. Е, чак такива цигани не сме!
  • 3
    3
    Върбан Циганина
    И аз чух че братчеда Илиян ял шамарите,докато пазарува гласове,аз също ги ядох наскоро - Шиши не ни пази нещо
  • -4
    2
    А така!
    Всъщност циганин е точно кмета на Брегово Илиян ГъзБърсанов. Костадинов го уличи в пазаруване на гласове сред циганите за да гласуват за ДеБелите ПеПеруги. Това,което Костадинов не споменава обаче е,че ГъзБърсанов е отнесъл няколко тупаника в циганската мутра от представители на Възраждане и след това е извикал роднините си от циганската махала
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари