Корнелия Нинова: Няма да позволя името ми да бъде използвано като оправдание на нечия некадърност и лицемерие!

0
Нинова подчерта, че няма вина за това, че президентът не е предоставил третия мандат на БСП
Нинова подчерта, че няма вина за това, че президентът не е предоставил третия мандат на БСП Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Нинова подчерта, че няма вина за това, че президентът не е предоставил третия мандат на БСП

Корнелия Нинова, председател на Българската социалистическа партия (БСП) в оставка, излезе с остро изявление в социалните мрежи, реагирайки на обвиненията, че блокира работата на партията. Нинова посочи, че не участва в управлението на партията от повече от месец и половина и обвини новото ръководство в некадърност и липса на политическа зрялост.

Крайно време е моите доскорошни заместници, сега изживяващи се като „ново“ ръководство, да престанат да оправдават собствената си интелектуална немощ и политическо безсилие с моето име“, заяви Нинова. Тя подчерта, че няма вина за това, че президентът не е предоставил третия мандат на партията и настоя, че не участва в ръководните структури на партията в момента.

Нинова също така разкри, че проблемите с вписването на Александър Зафиров като представител на БСП пред Сметната палата са били решени благодарение на нейната намеса. Тя обясни, че Сметната палата не е признала подписа на Зафиров, което е могло да доведе до сериозни последици за партията. „Разбира се, че веднага реагирах и подписах отчета“, заяви Нинова, подчертавайки, че никога не би навредила на социалистите и на партията.

Бившата председателка е категорична, че няма да позволи името ѝ да бъде използвано като оправдание за неуспехите на новото ръководство. Тя подчерта, че няма никаква отговорност за текущите проблеми на БСП и призова новите лидери да поемат отговорност за собствените си действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ЛИЛИТ
    Браво на Корнелия Нинова! Уважавам правото й да се защити от неверните твърдения по нейн адрес. Тези новите -стари наистина са некадърници и комплексари. Питам: има ли свестен човек в България, който да гласува за Георги Първанов, Румен Петков, Мая Манолова ,Татяна Дончева и цялата компания около тях. Компрометирани, корумпирани и т.н. След 10 ноември БКП се раздели на СДС и БСП И ЗАЕДНО ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ. Да не забравяме и ДПС. НЕКА ТЕЗИ ДРУГАРИ ПУБЛИЧНО ДА СИ ОБЯВАТ ПАРИТЕ, ИМОТИТЕ И ДР. БЛАГИНКИ.Също така и тези на близките си. Не може главното ти оръжие да е анти Нинова.
  • 8
    1
    Баста
    Вън от политиката и страната! Преди избори всички "доказали се" политици обясняват как могат, знаят, ще направят и т.н. Защо нищо не свършихте? Трябва на 2 години да има атестация на кметове, областни управители, съдии и т.н. Ако за този период нищо не е завършено - незабавно да се сменят!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Запознат
    До 18 Това е едно дрипаво и страхливо БеСеПарско/иZрожденско хюмне, което е мъж само скрито зад компютъра. Съдейки по...
  • Мухахахахаха
    Ебаната в гъза кремълска смрадлива курва мартинчо продължава да се прави на мъж,въпреки че е жалък комунистически куросмук...
  • Русенец
    Един олигофрен сере редовно в коментарите на този сайт и това е русофилистичен идиот, на който му се превиждат някакви...
  • Фък дъ РФ
    Ей комунист в гъза ебан,много се правиш на мъж,ама си обикновена насрана курва.Като не ти е кеф в България, дигай си чукалата...
  • Верно ли
    Комунист срама няма, драпа и зашепва докато може. А търпението на русенци като че ли е голямо щом се стигна дотук.