Кметът на Перник: Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма!

1
Станислав Владимиров: Никой в София не се интересува от случващото се в река Струма
Станислав Владимиров: Никой в София не се интересува от случващото се в река Струма

Станислав Владимиров: Никой в София не се интересува от случващото се в река Струма

Кметът на град Перник, Станислав Владимиров, сигнализира за сериозен екологичен инцидент с река Струма, изразявайки своето възмущение от бездействието на държавните институции. В публикация в социалната мрежа Facebook, Владимиров сподели, че реката е била „отровена“ през изминалата нощ, като същевременно остро критикува липсата на незабавна реакция от страна на отговорните органи.

„Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма!“ - заяви Владимиров, подчертавайки, че незабавно е информирал министъра на околната среда и водите за случилото се. Въпреки това, кметът изрази съмнение относно своевременната намеса на държавата, като добави: „Няма да направят НИЩО тази нощ. Евентуално утре.“

Кметът на Перник продължи с критиката си, отбелязвайки липсата на адекватен отговор от държавните институции. „Няма държавна институция, която да замери какво тече в реката. И на никой в София не му пука!“ - каза той в своя емоционален апел за спешни действия.

Замърсяването на река Струма е сериозен проблем, тъй като това е една от най-значимите водни артерии в Югозападна България. Извираща от планината Витоша, реката преминава през няколко области, включително Перник и Благоевград, и играе ключова роля както за местната екосистема, така и за икономиката на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Мухахаха
    Да не би бесарабската курва мартинчо да е паднал в реката и оттам да е замърсяването ?
  • 2
    2
    Мухахаха до 1
    Ходих да кендзам под други статий за дебепеперуги,жендари,зеления наргоман,еврогеювете,бидоня с дименсия и други тъпотии! :))
  • 1
    1
    къде си бе форумна копейко?
    Що така мълчиш?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари