Кметът на Ихтиман забрани разхищаването на питейна вода

0
Забранено е миенето на превозни средства, пълнене на басейни, както и за поливане на овощни, зеленчукови и цветни градини
Забранено е миенето на превозни средства, пълнене на басейни, както и за поливане на овощни, зеленчукови и цветни градини

Забранено е миенето на превозни средства, пълнене на басейни, както и за поливане на овощни, зеленчукови и цветни градини

Кметът на община Ихтиман Калоян Илиев издаде заповед във връзка с разхищаването на питейна вода, съобщиха от Община Ихтиман.

Заповедта е публикувана на сайта на общинската администрация.

Документът гласи, че се забранява използването на питейна вода за небитови нужди на територията на общината. Посочва се, че е забранено миенето на превозни средства с питейна вода, пълнене на басейни, както и за поливане и напояване на овощни, зеленчукови и цветни градини, включително и дворовете на жителите на общината. Заповедта се налага във връзка с продължителното засушаване и намалени дебити на водоизточниците.

Преди дни кметът на община Самоков Ангел Джоргов издаде заповед във връзка с разхищаването на питейна вода. Кметът на община Костинброд Трайко Младенов издаде заповед да се утвърди режимно водоснабдяване в село Градец, считано от 28 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Аз
    Допълнение: СПОМНЕТЕ СИ ПЕРНИК!
  • 1
    4
    Нищо общо с баба Ванга
    Всичко е , за да крадат и да държат хората в подчинение.Това си е живо издевателство.В тия жеги, веднага след изборите.Спомнете си След толкова обилни дъждове, нима вярвате в безводие точно сега?
  • 1
    3
    Точен
    Водата ще стане по скъпа от златото Казано е преди много години от баба Ванга . Суша киша глад и мор .нека крадът да трупат идва видов ден .
  • 2
    2
    Аз
    Що не им забраните и да се къпят, както сте почнали.Мръснишко е, изчакахте изборите и атакувахте.
  • 2
    1
    А вода на Турция по тяхно...
    ще дадете , нали?А тук ще броите глътките на хората.И при соца така не беше.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари