Кирил Петков: „Възраждане“ заложи фашистки текст

1
Петков обвинява партията в създаване на разделение и страх сред обществото
Петков обвинява партията в създаване на разделение и страх сред обществото Снимка: Кирил Петков / Facebook

Петков обвинява партията в създаване на разделение и страх сред обществото

Кирил Петков отправи сериозни критики към партия "Възраждане", като ги обвини в създаване на изкуствени страхове и разединяване на обществото. Според него партията на Костадин Костадинов е използвала училищата и децата за политическа пропаганда, като е създала илюзията за „хомосексуална пропаганда“ в учебната система. Петков определя това като съзнателен опит за създаване на изкуствен конфликт, целящ да засили противопоставянето между хората.

Петков подчерта, че "Възраждане" често прибягва до манипулиране на обществените страхове. „В миналото те използваха страховете от ваксини, еврото и военните конфликти, за да печелят политически дивиденти“, напомни той. За изборите, според Петков, те са измислили нова тактика - насаждане на страхове за „хомосексуална пропаганда“ в училищата.

Петков също така разясни позицията на ПП-ДБ по отношение на предложените от „Възраждане“ промени в образователния закон. Той посочи, че неговата коалиция е гласувала против, защото новият текст включва определение за „нетрадиционна сексуална ориентация“ - нещо, което според него е фашистки ход и за пръв път се включва в българско законодателство. „Това е открит опит за сегрегация, напомняща на практиките от времето на Хитлер“, коментира Петков. Той допълни, че след приемането на този закон, "Възраждане" са съставили списък от 800 учители, обявявайки ги за престъпници и перверзници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    До 4
    Кико да не те е объркал с Лена,че толкова много си му набрал ??
  • 4
    11
    виж ти
    "Нали знаете поговорката "крадецът вика дръжте крадеца"? Е, вчера един млад българин, Стефан Радев, докторант от Медицински университет, публично разобличи лицемерието на американската хомосексуална пропаганда в България. Оказва се, че името му фигурира в списък на академични личности, които уж подкрепяли хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. А той не само, че не се е подписвал, но и публично е подкрепил забраната на тази пропаганда!"
  • -1
    10
    Някой
    "НА ВЛАДИМИР ПУТИН ИБРИКЧИЯТА" се е съдрал да се изхожда в коментарника. Това иZродите от иZраждане, какво ли мислят ще постигнат?!
  • 3
    9
    виж ти
    „Кирил Петков бил сравнил „Възраждане“ с Хитлер. Длъжен съм да питам - Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро? Че в неговата объркана главица е такъв миш-маш от курулации, литмуси, алангрота, спекулатори, сицилиеви долини, маргаринизации и мунморандуми, че един Бог знае какво точно е имал предвид“.😁😁😁
  • 6
    8
    Левит 20:13
    Левит 20:13 13 Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари