Кирил Петков: Няма да подкрепим Рая Назарян за председател на НС

0
Бойко Борисов трябва да понесе две отговорности
Бойко Борисов трябва да понесе две отговорности Снимка: БТА

Бойко Борисов трябва да понесе две отговорности

Няма да подкрепим номинацията на ГЕРБ-СДС Рая Назарян за председател на 50-ото Народно събрание. Това каза пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков преди заседанието на Парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ).

"Познаваме я добре и не мислим, че е правилният човек, който трябва да бъде на най-високата позиция в държавата", посочи той.

Петков каза, че твърдо остават опозиция. "Бойко Борисов трябва да понесе две отговорности - първата е, че не си спази уговорката по време на ротацията и падна правителството, и втората е, че сега е първа политическа сила", коментира той.

Попитан дали ще предложат свой кандидат за председател на парламента, Петков каза, че сега влизат в дискусия с коалиционните си партньори, за да изградят позиция по темата.

Кирил Петков каза, че ще решават и за ръководството на парламентарната група на ПП-ДБ. "Но нашата коалиция е заедно, имаме много добър диалог и очаквайте да сме много конструктивни за политиките, в които вярваме и са част от нашата програма", добави той.

На въпроса за коментар на Радан Кънев, че коалицията върви по нанадолнището, Петков каза, че това си е лично негово мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Българин
    Защо този мръсен невменяем боклук още не е следствен за убийство на пътя,фалшифициране на подписи и подаване на декларация с невярна информация ?
  • 0
    3
    Руси
    Мухльо
  • 0
    2
    Русенец
    Кире, какво стана? Парите от "щедрото" посолство май не стигат да се върнеш в Канада?
  • -1
    1
    Алекс
    Ти няма да си в следващият парламент боклук
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари