Кирил Петков: Моделът "Пеевски" на завзетата държава се разгражда

2
Според лидера на ПП - ДБ случващото се в ДПС не само индивидуална битка
Според лидера на ПП - ДБ случващото се в ДПС не само индивидуална битка Снимка: стоп - кадър \ БНТ

Според лидера на ПП - ДБ случващото се в ДПС не само индивидуална битка

Лидерът на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков направи остри изказвания срещу модела на управление, който свързва с името на Делян Пеевски. По думите му, това не е просто индивидуална битка, а бавно и явно разграждане на един корупционен модел, който е завзел държавата.„Това, което виждаме, е, че не е само индивидуална битка. Това е бавното, явно разграждане на модела Пеевски. Тук не говорим за човека Пеевски, а за модела Пеевски. Какво означава това? Ето хората от Доспат имат кмет, който мисли, че може да прави всичко в държавата без да спазва закона“, заяви Петков на влизане в парламента.

Петков сравни модела Пеевски с действията на МВР през миналата година, когато полицията е използвала насилие срещу граждани. Той посочи конкретен случай, при който полицай е счупил челюстта на младо момче.„Всички отделни примери са точно тези примери за модела Пеевски - на завзетата държава“, добави Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    Алоо нетуоркс бесарабски...
    Алооо бедарабския боклук не спекулирай с адреси! Споко мръшляк и твоя адрес и имена го имат където трябва! Най добре се скрий и не ни пробутвай усраинските си възгледи боклук!
  • 4
    14
    Фък дъ УКР
    Идеята е да се оплюва ЕС, НАТО, САЩ, Запада но то няма и нужда защото всеки вижда какъв жалък цирк е лайНАТО и ЕСССР начело с оная корумпирана мърша фон дер ЛайНен или фон дер Пфайзер,иначе жалният квич на ПеПеругите,които са фенове на насраното нацистче в Киев е музика за ушите на всички нормални хора!
  • -2
    13
    Фък дъ РФ
    До 11 Идеята е да се оплюва ЕС, НАТО, САЩ, Запада, и да се хвалят Иран, Северна Корея, пРоссия, и останалите по малки сатрапии. Как очакваш да го блокират идиота, след като той е фен на плешивата кремълска вулва ....
  • 3
    12
    АЛО ДУНАВМОСТ ЛИ Е
    Под рецидивист имах предвид ДеБил ПеПеругата Кирчо Простото,разбира се - рядко гнусен и отвратителен мошеник и убиец на пътя! Този умствено изостанал индивид трябва да бъде съден и осъден на строг тъмничен затвор заедно с ококорения финансов мошеник и мустакатата третополова ЕугЛена!
  • 0
    11
    АЛО ДУНАВМОСТ ЛИ Е
    77.78.6.217 тоя рецидивист няма ли да го блокирате вече? Бълва стотици псувни ежедневно. Коментарната секция в тоя сайт е като извадена от психиатрично отделение.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари