Кирил Петков: Единствената задача на Главчев е да каже "НЕ" на Пеевски

0
Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това е въпросът пред него
Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това е въпросът пред него Снимка: Министерски съвет / Архив

Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това е въпросът пред него

Ситуацията около съставянето на новото служебно правителство привлича все повече внимание, като основен въпрос е кой ще поеме ръководството на Министерството на вътрешните работи. Според съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, изборът на министър на вътрешните работи може да бъде решаващ за честността на предстоящите избори, особено ако служебният премиер Димитър Главчев направи избор, който предполага свързаност с интересите на Делян Пеевски.

Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори?“ – това е дилемата, която Петков представи пред обществото, подчертавайки, че изборът на министър на вътрешните работи ще покаже дали служебното правителство е готово да гарантира честни избори или ще продължи да действа в интерес на скрити политически зависимости.

Спорът започна, когато президентът Румен Радев възложи на служебния премиер Димитър Главчев да предложи нов състав на служебното правителство, като очакванията са това да стане до 26 август. Първоначалната номинация за премиер – заместник-председателката на Сметната палата Горица Кожарева, предложи Калин Стоянов да запази позицията си като министър на вътрешните работи в новия кабинет. Това обаче бе отхвърлено от президента Радев, което наложи нов кръг от преговори.

В отговор на тези развития, Петков изрази опасенията си в социалните мрежи, като заяви, че изборът на министър на вътрешните работи може да бъде критичен за бъдещето на политическата независимост на страната. Той предупреди, че назначаването на фигури, свързани с Пеевски – като Темелакиев или Илков – ще бъде знак за продължаване на политическата зависимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Фък дъ РФ
    Чужденци, които искат да се преместят в Русия, защото споделят руските ценности пред тези в собствените си страни, могат да кандидатстват за временно пребиваване, без да знаят руски език и история. Това се посочва в указ на президента Владимир Путин, публикуван в понеделник, съобщава "Интерфакс". Москва ще издаде списък от държави, чиято политика противоречи на традиционните руски духовни и морални ценности, които ще имат право да се възползват от привилегията. В указа Путин нарежда на администрацията си да приема кандидати, които искат да отидат в Русия като политически емигранти, без да предоставят документ, потвърждаващ "владеенето на руски език, познаване на историята на Русия и основите на законодателството на Руската федерация".
  • 1
    3
    Някой
    Извинете,аз съм бесарабския ДеБил-ПеПераст и всъщност исках да напиша,че въпреки факта,че съм мазно куролапащо ДеБил-ПеПерастко лайно съм наясно,че капута на снимката отдавна трябваше да е в затвора,заедно с куролапа Зайо Цицин
  • 2
    2
    Някой
    Да, въобще не си учуден, защото си едно иZродено лайно от иZраждане/бсп/бкп Най-жалките карикатури в политическия живот на България са цялата измет на бкп/бсп и разните там деривати - "атака", "иZраждане", педалчета, като кЪсопишков-старши и младши, зализани гейчета, като Цомчо, бащата на кЪсопишков Jr.
  • 6
    1
    Учуден
    Учуден съм от наглостта на това тъпоъгълно нищожество.Защо този фалшификатор на подписи и съдържание в официални документи,доказан шарлатанин и съпричинител на смърт на пътя заедно с гъзоблицеза Зайо Цицин,не е следствен и с повдигнати обвинения ? Организираната Парапетна Група изпраха ПеПеевски,а сега се опитват да се разграничат от него,все едно не му се бяха нагъзили да ги оправя в ПеПерастките задници само и само да им минат ДеБилните промени в конституцията....Кирил Простото Петков е една от най жалките карикатури в политическия живот на България!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари