Кирил Петков: Важно е дали Горица Грънчарова - Кожарева ще работи за честни избори

0
Ясен тест е кой ще бъде вътрешен министър в кабинета ѝ
Ясен тест е кой ще бъде вътрешен министър в кабинета ѝ Видео: NOVA

Ясен тест е кой ще бъде вътрешен министър

Кирил Петков от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" изрази своите притеснения относно бъдещата роля на Горица Грънчарова - Кожарева като служебен министър-председател. След обявяването на нейната номинация, Петков заяви пред журналисти в парламента, че за него е от ключово значение дали тя ще работи за честни избори и в интерес на България, или ще се поддаде на външни влияния и ще изпълнява чужди поръчки.

Президентът също така определи дата за предстоящите предсрочни избори.

Кирил Петков подчерта, че ключов индикатор за бъдещето на правителството ще бъде изборът на министър на вътрешните работи. Според него, ако този пост бъде зает от Калин Стоянов, Атанас Илков или Стоян Темелакиев, това ще бъде знак, че назначенията в кабинета са под влиянието на Делян Пеевски. "Ако бъде избран някой друг, тогава може би ще има шанс за независимост", добави Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Анатема кривоуст глист ! Жена ти да меси торти, диабет да имаш и да ги гледаш отстрани. Лена да ти бърка в гащите, надолу да гледаш. Една от най-жалките отрепки стъпвали в Българската политика за цялата история.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари