Километрично задръстване на пътя Созопол - Бургас

0
Два автомобила са се ударили
Два автомобила са се ударили Снимка: БНТ

Два автомобила са се ударили

Тежък трафик и километрично задръстване се образуваха на главния път между Созопол и Бургас днес следобед, след като два автомобила се удариха. По информация от пътуващи в района, инцидентът е станал малко преди отбивката за културно-туристическия комплекс "Ченгене скеле" и се простира чак след квартал "Крайморие". Колоната от коли, която се е образувала вследствие на инцидента, е с дължина около пет километра.

Трафикът в района е изключително натоварен, особено в последния почивен ден, когато хиляди туристи се прибират от почивка по Южното Черноморие. Пътната артерия, която свързва двата града, традиционно е претоварена в края на уикендите и празничните дни, но инцидентът допълнително е усложнил ситуацията.

Към момента няма официална информация от полицията за пострадали при катастрофата. Въпреки това, пътуващите в района се призовават да бъдат изключително внимателни и да планират алтернативни маршрути, ако това е възможно. Пътни полицаи са на мястото на инцидента и се опитват да регулират движението, за да намалят задръстването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари