Киър Стармър: Русия може веднага да прекрати войната в Украйна

1
Опозиционният лидер на Великобритания започва международна обиколка с фокус върху украинската криза
Опозиционният лидер на Великобритания започва международна обиколка с фокус върху украинската криза Снимка: АП / БТА

Опозиционният лидер на Великобритания започва международна обиколка с фокус върху украинската криза

Лидерът на британската опозиция Киър Стармър отправи категорично послание към Москва по време на посещението си във Вашингтон, заявявайки, че Русия носи отговорност за започването на войната в Украйна и има възможността да я прекрати незабавно.

Стармър, който е начело на Лейбъристката партия, пристигна в американската столица за ключови разговори с президента Джо Байдън. Очаква се конфликтът в Украйна да бъде централна тема на тяхната среща.

Визитата на Стармър във Вашингтон е част от по-мащабна международна дипломатическа обиколка, която той предприема заедно с министъра на външните работи в сянка Дейвид Лами. След срещата с американския президент, британският опозиционен лидер ще отпътува за Рим, където е планирана среща с италианския премиер Джорджия Мелони.

Изявлението на Стармър идва на фона на нарастващото напрежение между Запада и Русия, като Москва продължава да отправя заплахи към международната общност. Въпреки това, британският политик остава непоколебим в позицията си, подчертавайки, че отговорността за конфликта и неговото разрешаване лежи изцяло върху руското ръководство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    13
    Запознат бесарабски гей
    Недей да лъжеш бе,курво ебана в гъза бесарабска - тормозът над рускоговорящото население в Украйна започна веднага след нацисткия майдан,спонсориран от ФАЩ - оная грозна маймуна Виктория Нюланд беше там с КУР-абийките.Затова и имаше референдуми в Донецк и Луганск,мама ти да еба лъжлива сифилистична да еба!
  • 0
    12
    Запознат
    До 6 Мършляк, кой започна войната бе??? На 21 февруари 2022 година руски войски за пръв път официално навлизат в окупираната зона в Донбас, а на следващия ден Русия признава независимостта на сепаратистките Донецка и Луганска народна република. Около 06:00 ч. московско време (UTC+3) президентът Путин обявява „военна операция“, имаща за цел – по негови думи – да „демилитаризира и денацифицира“ Украйна. Минути по-късно започват ракетни удари по места в цялата страна, включително близо до столицата Киев. Украинската гранична служба заявява, че границите ѝ с Русия и Беларус са били атакувани.
  • -1
    11
    Куролап Зеленски
    Войната вече отива към края си,съвсем скоро ще ме заловят,ебат в бункера и после ще ме изкарат навън и ще ме закарат в Москва,където ще стана главная обезяна в московската зоологическа градина!
  • -1
    10
    Фекал 16
    До 7 Ей,курво ебана в гъза бесарабска,да ти еба майката в гъза и в устата мирлизлива - отивай на фронта бе,пепераст смрадлив,майка ти да еба в гъза да еба! Ти си мръсен вонящ пепераст бе,курво тираджийска,на майка ти да го туря в гъза разпран да го туря - отивай в КУР-ск да те ебат чеченците бе,мършо воняща,мръсен куросмучещ педал бесарабски
  • -2
    9
    Учуден
    Не съм учуден че ебаната в гъза и устата бесарабска курва мартинчо отново ми изполва никнейма,да му еба путката майна в устата и после в гъза да му еба! Кой започна войната бе,курво ебана в гъза бесарабска ? Мръсната бандеронацистка сган ЗАПОЧНА войната,да ти еба майката бесарабска да ти еба като обстрелваше и избиваше цивилните в Донецк и Луганск.Това е истината,майка ти да еба бесарабска курва сифилистична да ти еба! Ти що не се откажеш от гъза си ? Не можеш щото с него си изкарваш прехраната,лайнояд анално олабен
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари