Керана ще води предаването "Коя е тази песен?"

1
"Ку-Ку Бенд" ще бъдат домакини на риалитото
"Ку-Ку Бенд" ще бъдат домакини на риалитото Видео: bTV

"Ку-Ку Бенд" ще бъдат домакини на музикалната игра

Новото музикално състезание "Коя е тази песен?" ще стартира на 14 и 15 септември в ефира на bTV.

Шоуто обещава да донесе много забавление и изненади за зрителите, като в ролята на водеща ще се изяви популярната и обичана певица Керана.

В сутрешния блок "Тази сутрин" тя гостува заедно с продуцента на предаването, Евгени Димитров - Маестрото, за да разкрият повече детайли за това, което зрителите могат да очакват от новото шоу, което ще бъде изпълнено с вълнуващи моменти и музикални предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Христо
    Айде на Глави-Слави хората, пак се уредиха на хранилка в ьTV, че и семейно ще бъдат там, както винаги са си били. Май 7/8 TV, не що не върви а? Едни и същи муцуни се въртят по телевизиите до втръсване и чак до повръщане от тях. Роднина, милиционер, любовница, жена, снаха, майка, син, баща, дъщеря и така до края на света. На всеки километър са, във всички сфери на живота. Все пак, добре, че отдавна телевизиите не са единственото средство за достъп до мултимедийно съдържание.
  • -2
    1
    Кюрана
    Уф, най-накрая успях да издрапам. След 20 години свирня по кръчмите и аз успях да се уредя на статуквена хранилка. Сега ще зомбирам простия народ. България е рай(за мен).
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари