Катастрофа с жертва затвори пътя към Гърция през "Маказа"

1
Инцидентът се е случил около 7:30 часа тази сутрин
Инцидентът се е случил около 7:30 часа тази сутрин

Инцидентът се е случил около 7:30 часа тази сутрин

Тежка катастрофа на международния път за Гърция през прохода "Маказа" взе жертва рано тази сутрин. Инцидентът се е случил около 7:30 часа в участъка между селата "Садовица" и "Загорско". В катастрофата са участвали два автомобила - един с гръцка регистрация и един с румънска регистрация, съобщава NOVA.

Пострадалите са откарани в болницата в Кърджали

По данни на Българското национално радио (БНР) жертвата е пътувала в гръцкия автомобил. Останалите трима пострадали са били незабавно откарани в болницата в град Кърджали за лечение и медицински прегледи. Състоянието им към момента не е известно.

Затворен участък и пренасочено движение

Вследствие на катастрофата, участъкът между "Садовица" и "Загорско" е временно затворен за движение в двете посоки. Властите са организирали пренасочване на трафика през град Джебел, за да осигурят безопасността на пътуващите и да улеснят работата на екипите на място.

Спешни мерки за безопасност

Полицията и другите компетентни органи са на място и работят по разчистването на пътя и разследването на причините за инцидента. Призовават се всички пътуващи да бъдат изключително внимателни и да следват указанията на пътните служби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русе
    Румънци, молдовци, турци - карат като аборигени в пустиня!!! Не се съобразяват с вертикална и хоризонтална маркировка!!! Изпреварват като безсмъртни! КЪДЕ СТЕ ГОСПОДА "МИЛИЦИОНЕРИ". Всичко е заради вашето БЕЗДЕЙСТВИЕ!!! Това е разликата между България и другите държави - ПОЛИЦИЯ, КОЯТО НИЩО НЕ ПРАВИ ОСВЕН ДА СЕ КРИЕ ПО ХРАСТИТЕ С КАМЕРА И ГЛОБЯВАТ САМО БЪЛГАРИ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари