Катастрофа предизвика километрично задръстване на АМ "Тракия"

1
Движението между Гърция и България също е блокирано за часове
Движението между Гърция и България също е блокирано за часове Снимка: БТА / архив

Движението между Гърция и България също е блокирано за часове

Катастрофа, станала малко след 19:00 часа на магистрала "Тракия" между Нова Загора и Стара Загора, доведе до образуването на над 20-километрова колона от автомобили в посока София. Инцидентът предизвика сериозни задръствания и значително забави трафика в края на почивния ден.

Междувременно, на друг ключов пътен участък – между Гърция и Благоевград, движението също беше силно затруднено. Вместо обичайния един час, пътуването в този район през следобеда отне между 4 и 5 часа. Големи задръствания се образуваха при слизането от автомагистрала "Струма" преди град Кресна, където автомобилната опашка достигна дължина от 10 километра и почти стигна до село Струмяни.

В опит да избегнат натоварените участъци, част от шофьорите се отклоняваха по стария път през Струмяни по Е-79. Въпреки това, задръстванията не бяха избегнати и движението отново се спираше при влизането в Кресна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари