Катастрофа на пътя Борисово - Черешово

0
"Мерцедес" се преобърна извън пътя в скат след удар в дърво
"Мерцедес" се преобърна извън пътя в скат след удар в дърво Снимка: БГНЕС / Архив

"Мерцедес" се преобърна извън пътя в скат след удар в дърво

На 8 август в 02:12 часа е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие (ПТП) след село Борисово в посока село Черешово, на пътя III-2102 в района на километър 4+500.

Пристигналите на място служители на сектор „Пътна полиция“ установиха, че лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 29-годишен мъж, се е отклонил вляво и е напуснал пътното платно. Автомобилът последователно се е блъснал в дърво и крайпътни храсти, а след това се е преобърнал извън пътя в скат.

В колата са пътували водачът, жена и две деца. Всички пострадали бяха прегледани в русенската болница „Канев“, където са освободени с охлузвания и натъртвания, без сериозни наранявания.

Произшествието е документирано по административен ред от екип на сектор „Пътна полиция“, като е посочена причина за инцидента – несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ерес
    То по този тесния път трябва човек с 40 да кара, че навремето някой бая пари е икономисал...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари