Катастрофа на булевард "Тутракан"

1
Лек автомобил отнесе пътен знак
Лек автомобил отнесе пътен знак Снимка: Лошите шофьори на Русе / Facebook

Лек автомобил отнесе пътен знак

Лек автомобил самокатастрофира на булевард "Тутракан" в град Русе. Инцидентът се случи в ранни следобед днес, като колата се е озовала в разделителната ивица между двете платна на натовареното трасе, след като е ударила пътен знак. За щастие, до момента няма информация за пострадали хора, но са нанесени материални щети.

По време на произшествието водачът на автомобила е успял да избегне по-сериозни последици.

Шофьори споделят, че участъкът е проблемен за много водачи. Един от тях коментира, че често се наблюдават случаи, при които шофьори се объркват и влизат директно в насрещното движение. "Много хора не знаят точно как да преминат на това кръгово. Виждал съм поне четири случая, в които шофьори, включително и чужденци, влизат в насрещното движение, за да направят обратен завой", споделя той.

Причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Риторичен въпрос
    Гоуф или БМВ?
  • 0
    5
    ADOLFO
    3ТИ ИДИОТ.КАКВА ЕВРОПА ТЕ ГОНИ,БЕ,ОЛИГОФРЕН,ТОЯ ЛИ БУЛГАРИСТАНСКИ МАНГАЛ,А И ОСТАНАЛИТЕ СА ЕВРОПА,КАКЪВ ХАБЕР ОТ ЕВРОПА ИМАШ,УРЕДЕНА,С ПЪТИЩА ПОД КОНЕЦ И С РЕД,КОЙТО СЕ СПАЗВА ОТ ВСИЧКИ ТАМ?! ЕВРОПА ТИ Е ВИНОВНА ЗА ГАНЮВЩИНАТА ,ЗА МАНГАЛЮИНАТА И ЗА ПРОСТОТИЯТА,А...ЩОТО ТАЯ СГАН Е ПОПИЛА ВСИЧКО ОТ КУЛТУРАТА И РЕДА НА ЕВРОЦИВИЛИЗАЦИЯТА ЛИ?? БУЛГАРИСТАН НЕ Е В ЕВРОПА,НЕ СЕ НАПЪВАЙ,ЧЕ СЕ НАСИРАШ ВЕЧЕ...ТЪП ИДИОТ!
  • 16
    4
    до 1
    Той по-черен от колата. Инетерсно, как не е засмукал всичката светлина и материя в региона като черна дупка.
  • 14
    3
    моя милост
    Ами като спят или си играят с телефоните така ще бъде. Света се напълни с ненормалници . Ето това са европейските ценности и евро атлантизма..
  • 11
    2
    Твоето име
    Хайде на бас, че са румънци!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари