Катастрофа на булевард "България"

1
Кола блъска мотоциклетист в района на "Охлюва"
Кола блъска мотоциклетист в района на "Охлюва" Снимка: БГНЕС / Архив

Кола блъска мотоциклетист в района на "Охлюва"

Катастрофа на булевард "България" в Русе.

На 7 август около 17:10 часа на булевард "България" в град Русе, на около 50 метра преди пътния възел "Охлюва" в посока Дунав мост, стана пътнотранспортно произшествие. Лек автомобил с марка "Ауди", модел А3, управляван от 21-годишен мъж, се движел с несъобразена скорост с характера и интензивността на движението, когато застигнал и блъснал в задната част мотоциклет.

Водачът на мотоциклета, 57-годишен мъж, беше прегледан в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Медика" и освободен за домашно лечение с диагноза охлузни рани по крайниците и контузия на глезенната става.

Инцидентът беше документиран от екип на пътна полиция по административен ред с причина - несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    към четвърти
    Иначе казано,берекет версин
  • 3
    5
    до водача на Ауди А 3
    Молим те по често минавай по бул.Липник.Може и срещу заплащане.Движи се в периода 21:30 вечерта до 03:00 сутринта.Много.ще сме ти благодарни около поне 20 жилищни блока от лявата и дясната страна на булеварда.Ще ти дадем орден стара.пшанина първа степен.
  • 3
    4
    Иначе, казано ...
    Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Медика" по известна вече като "турската" болница.
  • 22
    3
    до 2
    Какво има за разбиране, написано е като за идиоти : "Лек автомобил с марка "Ауди", модел А3, управляван от 21-годишен мъж, се движел с несъобразена скорост с характера и интензивността на движението, когато застигнал и блъснал в задната част мотоциклет." ... Ако е било именно така, то по изключение този път моторджията е невинен.
  • 1
    2
    Не разбрах
    Кой е идиотът? Шофьорът или мотористът? Или и двамата?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари