Карлос Насар: В ръцете ми има място за още едно злато

0
Олимпийският шампион започва подготовката си за Лос Анджелис 2028
Олимпийският шампион започва подготовката си за Лос Анджелис 2028 Снимка: Lap.bg

Олимпийският шампион започва подготовката си за Лос Анджелис 2028

Карлос Насар, суперталантът във вдигането на тежести и носител на олимпийско злато, е готов за нови предизвикателства. Насар разкри пред bTV, че неговата подготовка за Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 2028 година започва още следващата седмица. Уверен в себе си, младият шампион не крие амбициите си за второ олимпийско злато.

Карлос беше посрещнат като истински герой в своя роден град Червен бряг. В негова чест се проведе специална церемония, на която той беше удостоен със званието "Почетен гражданин". Местната общност изрази своята гордост и радост от постиженията на младия спортист.

"Дори не съм си мечтал за тези неща, които ми се случват в момента. На върха на щастието съм – да бъда така посрещнат в родния ми град. Тук съм израснал, това е моят дом," сподели Насар. "Оттук нататък гледам смело към олимпиадата в Лос Анджелис през 2028 година. Подготовката започва другата седмица и, дай боже, ще добавя още едно злато. В ръцете ми има място за още един медал!"

Шампионът изрази и своето благодарност към всички, които го подкрепят: "Чувствам се горд, че моят град се гордее с мен и радват на успехите ми колкото и аз. Искам да кажа на всички едно голямо "благодаря" и, че ги обичам."

Първите часове след олимпийската му победа са били белязани от огромна вълна от емоции и еуфория. Много фенове го очаквали пред залата, където не можел да напусне в продължение на няколко часа. "Беше пълна лудница, а аз все още не можех да се успокоя. Това е едно невероятно чувство, което е като допамин за мозъка ми," разказва Карлос.

Майката на шампиона, Поля Иванова, също сподели своите емоции: "Все още се вълнуваме от самия медал на олимпиадата. Всички ни изказват благодарности и споделят вълненията си. Възхищават се на Карлос и го поздравяват за детето чудо, което съм родила. За него съществува само първото място, не признава второ и трето. Винаги се конкурира с по-големите, отива смело и побеждава."

Подкрепен от своята общност и с решителност, Карлос Насар продължава напред с амбицията за нови върхове и медали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари