Камелия: Това се превърна в сеир! Григор е в губеща позиция!

1
Певицата коментира реакциите след тенис мача в София
Певицата коментира реакциите след тенис мача в София

Певицата коментира реакциите след тенис мача в София

Камелия коментира скорошния инцидент, свързан с нейната песен "Луда по тебе" по време на благотворителния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович в София. Изпълнителката сподели мнението си в предаването "120 минути" по bTV.

"Това се превърна от шоу в сеир, типично по нашенски. Не очаквах такъв развой на нещата", заяви Камелия. Тя обясни, че първоначалната идея е била тя да присъства на събитието, за да зарадва сръбския тенисист, който от четири години демонстрира афинитет към тази българска песен.

Инцидентът възникна, когато диджеят на събитието не изпълни молбата на Джокович да пусне песента "Луда по тебе". Вместо това, световноизвестният тенисист изпя част от песента акапелно.

Камелия изрази съжаление, че този момент е довел до разделение в обществото: "За пореден път, в един такъв хубав момент - Ноле гостува по покана на Григор Димитров с благотворителна цел и хубава кауза, накрая не сме обединени, а разединени."

Певицата предположи, че диджей Мартен е можел да намери компромисно решение: "Според мен, DJ Мартен е достатъчен професионалист, че можеше да направи хаус ремикс и да зарадваме госта си. Не говорим за различния вкус да го наложим в залата и пред телевизорите. Беше принципно да зарадваме госта, който откликна да участва в този спектакъл."

Камелия изрази загриженост, че инцидентът е засенчил основната цел на събитието: "Стана ми болно. Това разцепление след шоуто постави Григор в губеща позиция. Прожекторът се отдръпна от него и всичко тръгна в друга посока. Той остана в сянка."

Случката предизвика оживена дискусия в социалните мрежи и медиите, като се оформиха две основни мнения - че Джокович е бил обиден от отказа да се пусне песента, и че поп-фолк музиката е неподходяща за подобно събитие.

Камелия коментира и тези реакции: "Появиха се псевдо култур-трегери, жълтопаветници които започнаха да учат по-голямата група как да живеят, защо да живеят, по какъв начин да реагират, какво да слушат, защо да го слушат и как да го слушат. Факт е, че по-голямата група обича поп-фолк. Факт е, че в поп-фолка има проблеми, къде ли няма."

Въпреки възникналото напрежение, певицата заяви, че не се чувства лично засегната от инцидента. Тя подчерта важността на личния избор в музикалните предпочитания: "Всеки право има да слуша каквото си иска".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мунчо
    Трябваше да пуснат идиотската песен на Камелия още там, в залата. Какво толкова! Е, сега стана голяма "трагедия".
  • 4
    1
    Русенец
    Проблема на чалгарите е, че си мислите че всички хора са прости като вас. Да, ама не!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, тази песен дето я слушаш е много стара.
- То и майка ти е стара, ама още я слушаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари