DJ Мартен обясни защо не пусна „Луда по тебе"

0
Не исках да разваля изненадата за Джокович, заяви диджеят
Не исках да разваля изненадата за Джокович, заяви диджеят Снимка: bTV

Не исках да разваля изненадата за Джокович, заяви диджеят

Популярният български диджей Мартен хвърли светлина върху интригуващия момент от благотворителния мач между Новак Джокович и Григор Димитров, състоял се във вторник. В интервю за bTV той обясни защо е отказал да изпълни музикалната молба на световноизвестния сръбски тенисист.

"Аз съм огромен фен на Новак Джокович и имам лична връзка с тениса, тъй като и аз съм бил тенисист", сподели DJ Мартен пред телевизионния канал. Той разкри, че е направил задълбочено проучване на музикалните предпочитания на Джокович преди събитието. "В едно интервю прочетох, че Ноле много харесва фънк музика. Именно затова подбрах предимно такива парчета за мача", обясни диджеят.

Мартен също така разказа за предишния си опит с музикалното оформление на тенис събития. "Преди около месец участвах в събитие на Григор Димитров, където пусках джаз", сподели той, демонстрирайки разнообразието в своя репертоар.

Ключов момент в разказа на DJ Мартен беше разкритието за планирана изненада след мача. "Беше организирано афтърпарти, на което се знаеше, че ще има специална изненада. Камелия трябваше лично да изпее "Луда по тебе" за Джокович. Затова стана ясно, че песента нямаше да звучи на корта", поясни той.

Диджеят подчерта, че решението му е било продиктувано от желанието да запази изненадата за Джокович. "Не исках да развалям този специален момент за Ноле", каза той. "Когато той емоционално поиска песента, никой от екипа не знаеше как точно да реагира в този момент", добави Мартен, илюстрирайки неочакваната ситуация, в която се е озовал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Ха
    Вие сериозно ли си мислите, че Мартен определя програмата? Той може да дава предложения и насоки, но всъщност някой друг е над него. Има си организатори все пак. Камелия казала, един друг спортен журналист пък друго каза...
  • 5
    5
    Лъже, говедото!
    ....В същото време Камелия говори пред колегите от Дарик и призна, че високомерието на диджея от Павликени, е провалило една страхотна изненада на благотворителното събитие в „Арена Армеец“ „Ами за да кажа предистория. По този казус работим от около месец за тази изненада. Идеята беше да е в залата, но се осуети. Повечето хора са останали с усещането, че ще се появя в залата. С Олег – председател на снукър федерацията, идеята беше да зарадваме госта. Идеята беше да съм там. Осуетиха се плановете. Наистина хората очакваха да чуят песента, по молба на Ноле – за 30, за 20, за 10 секунди. Огорчението остана“, каза Камелия. ****** https://www.flagman.bg/article/331285
  • 5
    4
    Ася Пенчева
    Всъщност, исках да се отъркам в славата на някой велик. Все пак съм роден като Марин в Павликени.
  • -7
    3
    Мухахахахаха
    Тоест Гришо и Джоко и тоя Мартен си направиха ташак с цяла България и гледаха сеира на простолюдието мухахахахах всичко е било нагласено,евала Джокери!
  • -12
    2
    ЛИЛИТ
    Това вече е разумно обяснение. Трябва да престанем да пишем и хулим преди да са проверени фактите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари