Калин Стоянов: Безспорно предимството на автомобила на НСО е било отнето

0
Вътрешният министър отказа да коментира подробности около катастрофата край Аксаково
Вътрешният министър отказа да коментира подробности около катастрофата край Аксаково Снимка: БТА

Вътрешният министър отказа да коментира подробности около катастрофата край Аксаково

"До момента е установено по безспорен начин, че другият автомобил, а не този на НСО, в който е пътувал Кирил Петков е отнел предимство."

Това коментира в Казанлък министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде БНР.

Министър Стоянов отказа да коментира подробности около катастрофата край Аксаково, но каза, че в близките дни ще бъде назначена експертиза, която да установи скоростта, с която са се движили колите.

"Образувано е производство, което се наблюдава под надзора на Военна прокуратура. Считам, че всичко ще бъде разяснено в рамките на разследването. В близките дни ще бъде назначена експертиза, която да покажа с каква скорост са се движили автомобилите."

Калин Стоянов уточни, че Кирил Петков има право да ползва охрана на НСО като бивш премиер за срок от 4 години.

Вътрешният министър благодари на полицаите за акцията по извеждането на барикадиралия се техен колега в Пловдив. Той допълни, че мъжът е бил убеден да се предаде след над 10 часа преговори.

"Задържан е без да са използвани физическа сила и помощни средства"

Министър Калин Стоянов присъства на тържествената клетва на курсисти към Академията на МВР в Казанлък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Че някой да спори?!
    Експертите още не са се произнесли, тоя бърза да ни внушава,каквото им изнася на някои.
  • 10
    3
    дрон
    Дъщерята казва, че са летели със 150 км. При тази скорост нито загиналия човек е имал шанс да го види тоя идиот че идва , нито нсо изрода е имал шанс да спре.Спрете да насочвате вината все към нещастния загинал човек. Тия от нсо когато са по пътищата направо газят без да им мигне окото. Да сте чули някой да е наказан, а толкова катастрофи правят.
  • 9
    2
    Недей лъга!
    Ей ченгел, недей лъга, и не се мъчи да спасяваш кожата на киро измамника. Всички виждаме, че киро измамника иска да си отърве кожата и се мъчите да прехвърлите цялата вина на загиналия. Колко удобно. Все пака има и пряк свидетел на катастрофата - това е жената на загиналия, която сега е в тежко състояние в болница. Дано Бог да и помогне да се възстанови и да оживее, за да разкаже истината за случилото се. А според мен е лъжа, че загиналият не е спрял на знак СТОП. Това място е Т-образно кръстовище и НЯМА КАК ДА НЕ СПРЕШ, след като правиш завой 90 градуса. Ако не спре на стопа ще се забие отсреща в храстите. Ето го мястото : https://www.google.bg/maps/@43.2688642,27.8175647,3a,75y,75.17h,81.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sldzDQyfXD1AS53w9zzt82Q!2e0!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu
  • 13
    1
    Българин
    Започнахте ли да чистите имиджа на миризливия харвардски капут, а ? Какво предимство е било отнето като колата на НСО се е движела с 120 километра в час ? ПеПераста трябва да бъде следствен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари