Какви са версиите за взривовете край Елин Пелин

0
Човешка грешка или умишлен палеж? Продължават разпитите на свидетелите
Човешка грешка или умишлен палеж? Продължават разпитите на свидетелите Видео: NOVA

Човешка грешка или умишлен палеж? Продължават разпитите на свидетелите

Разследването на причините за взрива в складовете за фойерверки в град Елин Пелин продължава, като разпитите на свидетелите играят ключова роля за установяване на обстоятелствата около инцидента. Една от версиите, които се разглеждат от експертите, е човешка грешка, но не се изключва и възможността за умишлен палеж. Говорителят на Националната следствена служба, Мариан Маринов, заяви в интервю за "Новините на NOVA", че има достатъчно механизми, за да се установи какво точно се е случило.

Според Маринов, въпреки че на пръв поглед инцидентът изглежда непознаваем, експертите са в състояние да анализират доказателствата и да установят причините, дори и с вероятен характер. Той изрази надежда, че ще се намерят отговори, особено след като има свидетели, които не са пострадали и могат да предоставят допълнителна информация.

Пожарът и последвалият взрив в складовете предизвикаха сериозна тревога в местната общност и доведоха до евакуация на близките райони. Складовете са разположени в индустриалната зона на града и се използват за съхранение на пиротехнически изделия.

В разследването участват множество специалисти от различни области, включително експерти по пожари и експлозии, които извършват детайлни проверки на мястото на инцидента. До момента няма официална информация за причините за взрива, но се очаква в най-скоро време да бъдат обявени резултатите от разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Оракул
    Предозирането с ДеБил-ПеПерастка лъжлива пропаганда води до смяна на пола,хомосексуални наклонности,наркомания и лоша лична хигиена! Справка:третополовия бесарабски джендър от коментари 2,4 и 6
  • 1
    6
    Оракул
    Предозиране с лъжите на ТАСС, на Шекерова и на Песков, определено водят до умствено затъпяване. Справка - русофила с коментари 1,3,5
  • 0
    5
    Горд лайНАТОвец
    До 2 Га, га, га ... плосък хохълски Гумор .... Га, га, га ...Зеленски да го еба в гъза....
  • 0
    4
    Горд НАТОвец
    До 3 Га, га, га ... плосък руслямски Гумор .... Га, га, га ...
  • -2
    3
    Путин Хуйло
    С никнейм Българин,въпреки че съм смрадлив бесарабски циганин ПеПераст исках да кажа: Кой шета по складовете с боеприпаси, кой ряза кабели във Франция, в момент когато се провежда Олимпиада, кой обстрелва детска болница в Киев, кой нападна суверенна държава, кой фалшифицираше българската история, кой окупира България през 1944г. и назначи марионетен режим Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил бандеронацистки крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било киевлука.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари