Кабинетът предлага генерал Мутафчийски за орден „За военна заслуга”

2
Генерал-майорът получава признание за развитието на военномедицинските технологии
Генерал-майорът получава признание за развитието на военномедицинските технологии Снимка: БТА

Генерал-майорът получава признание за развитието на военномедицинските технологии

Министерският съвет предложи генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски за удостояване с орден „За военна заслуга” I степен - с мечове. Това решение бе прието от кабинета като признание за неговите значими заслуги в развитието на военната медицина и здравеопазването в България.

Генерал-майор Мутафчийски, известен със своите иновации в медицинската практика, е сред най-влиятелните фигури в българската хирургия. Неговото управление на Военномедицинска академия е довело до утвърждаването ѝ като водещо високотехнологично лечебно заведение и важен научен център в системата на здравеопазването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    4
    Правилно
    Успя да изкара акъла на цялата нация с изказа .." Ще се мре яко..."... В сутрешният блок на БтВ и НоВА,ама в бъдеще време в Украйна ли?
  • 10
    3
    Уолтър Риид
    За военни заслуги?Сигурно е разработил стратегията за "Люле Бургас* или е проявил военна доблест в Ирак ,Мисия "Кербала".
  • 16
    2
    Сериозно?
    Не сме го забравили прокобите на тоя тъпак по време на измислената им пЛандемия: **** https://www.youtube.com/watch?v=2GErnJIqgzY&t=25s
  • 17
    1
    Орден?!!!
    На тоя ИДИОТ, дето ни плашеше с чувалите за трупове?!! Тоя ИЗРОД трябва да го осъдят ДОЖИВОТ да лежи с 20 циганина в една килия за предизвикване на паника и масова психоза сред населението!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари