Изписаха детето, чиято майка скочи с него от 3-тия етаж на хотел

0
Детето, пострадало при драматичен инцидент в Кърджали, е напълно възстановено и изписано от болницата
Детето, пострадало при драматичен инцидент в Кърджали, е напълно възстановено и изписано от болницата

Детето, пострадало при драматичен инцидент в Кърджали, е напълно възстановено и изписано от болницата

Момиченцето на 1 година и 5 месеца, което беше въвлечено в опит за самоубийство на майка си в квартал "Студен кладенец" в Кърджали, вече е напълно здраво. Тази информация беше потвърдена от медицинския екип на Университетската болница за активно лечение "Свети Георги" в Пловдив, където детето беше лекувано.

Малката пациентка е изписана днес около обяд, след като е преминала през серия от прегледи при различни специалисти. Извършените изследвания са показали, че здравословното състояние на момиченцето е напълно нормализирано.

Припомняме, че то беше настанено в Университетската болница за активно лечение "Св. Георги" в Пловдив с опасност за живота, след като майка му скочи заедно с него от прозорец на хотелска стая в Кърджали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари