Издирват безследно изчезнал българин в Гърция

0
Мащабна акция за търсене на изчезнал българин на остров Крит
Мащабна акция за търсене на изчезнал българин на остров Крит

Мащабна акция за търсене на изчезнал българин на остров Крит

Гръцките власти са започнали мащабна издирвателна акция за откриването на 55-годишния българин Васил Колев, който е в неизвестност от няколко дни. Той е изчезнал от района на Херсонисос, намиращ се в близост до град Ираклион на остров Крит.

Активно медийно участие в издирването

Централните гръцки медии и телевизии се включиха активно в издирвателната акция, като разпространиха снимка на изчезналия мъж. Според наличната информация няма данни Васил Колев да е имал намерение да напусне острова.

Международно сътрудничество в търсенето

В издирването се е включила и специализираната платформа за издирване на изчезнали хора "Усмивката на детето". Българската общност на остров Крит също активно участва в търсенето на своя сънародник.

Гръцката полиция призовава всички, които разполагат с информация за местонахождението на Васил Колев, да се свържат незабавно с местните правоохранителни органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари