Ивелин Михайлов: Видяхме как се пазаруват депутати

3
Идеологът на ПП "Величие" обясни причините за разрива между него и полковник Николай Марков
Идеологът на ПП "Величие" обясни причините за разрива между него и полковник Николай Марков Снимка: стоп - кадър \ Евроком

Идеологът на ПП "Величие" обясни причините за разрива между него и полковник Николай Марков

Ивелин Михайлов, член на ПП "Величие" и идеолог на партията, направи остри изказвания за политическата ситуация в страната по време на гостуването си в предаването "Делници" с водещ Николай Колев. В своето интервю, Михайлов заяви, че е станал свидетел на "пазаруване" на депутати, което подкопава доверието в политическата система.

"Видяхме как се пазаруват депутати," подчерта Михайлов, изразявайки своето възмущение от случващото се зад кулисите на парламента.

Михайлов също така изрази увереност, че партията му продължава да следва стриктно своите обещания към избирателите. Като доказателство за това, той посочи предстоящия протест на 10 юли в Доспат, организиран от местните жители срещу кмета от ГЕРБ. ПП "Величие" ще подкрепят това народно недоволство, като демонстрират своята ангажираност към проблемите на гражданите.

"Ние обещахме на хората, че отиваме в Народното събрание не, за да правим закони, а да накараме властващите да ги изпълняват," заяви Михайлов, подчертавайки основната мисия на партията.

Идеологът на ПП "Величие" също така обясни причините за разрива между него и полковник Николай Марков. Според Михайлов, конфликтът е възникнал, защото някои членове на парламентарната група не са желали да изпълняват поетите ангажименти към избирателите.

Михайлов категорично заяви, че ПП "Величие" ще продължи да подкрепя народното недоволство и да се бори за изпълнението на законите в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари